Butterfly tattoo

| on
17:37
Moikat vaan taas!
Esittelen teille nyt mun tatuoinnin ja kerron omanmielipiteeni tatuoineista. Olipas muuten vaikeeta kuvata omaa selkää :D
Kuva on vähän hassu kun yritin leikata sen niin että näkyy pelkkä tatuointi, se käänsi kuvan vaakatasoon.. ei pysty ilmeisesti lisäämään korkeita kuvia? :o tuon perhosen alapuolella on vielä yksi tähti, mutta se jäi nyt farkkujen alle piiloon. Tämä löytyy siis alaselästäni oikealta puoleta ja yltää tuonne kylkiluiden pintaan.
Hintaa tällä kuvalla on ollut yhteensä 200€. Otin alkuun pelkän perhosen ja tähdet(80€) sitten myöhemmin tuon ruusuköynnöksen(120€). 
Tarkoituksena jatkaa tuota ruusuköynnöstä koko kylkeen jonka hinnaksi arvioitiin n.300-400€ eli vähän jo sitten isompi kuva ja täytyy luultavasti ottaa kahdessa osassa :)
Kun menin ottamaan tuon ensimmäisen tatuoinnin ei sitten sattunut yhtään ja naureskelin vaan kun kutitti, mutta sitten toista kuvaa ottaessani kylkiluiden päällä tuntui kivasti, mutta sen kestää :D
Otin oman tatuointini Tampereella yksityisellä, jota silloinen ystäväni(nykyinen poikaystäväni) suositteli minulle. Yksityisellä on minusta mukavampi ottaa kun ei ole sielä muita vieressä häsläämässä ja tatuoijani on tosi mukava. Suosittelen valitsemaan kuitenkin paikan jossa on joku tutuistasi käynyt koska kaikki tatuoijat eivät valitettavasti ole yhtä luotettavia.


Oon ihan tatuointi riippuvainen. :3 Mulla olis niin paljon tatuointi ideoita itselle ja aina välillä niitä vähän väsäilen paperillekkin.
Mun mielestä ne kertoo niin paljon ihmisen persoonasta ja ne on taidetta iholla! Tatuoinnit herättää monissa paljon kysymyksiä ja pelkoa, että mitä jos kadun vanhempana tai mitä muut ajattelevat, mutta tärkeintä on mitä itse ajattelet! Jos epäröit, odota.
Jos mietit uskallatko ottaa tatuoinnin, millaisen ja minne niin suostittelen aloittamaan pienellä jota on sitten helppo jatkaa myöhemmin. Jokaisella ihmisellä on oma kipukynnyksensä, mutta kipeitä paikkoja on esimerkiksi kaula ja muu missä on paljon verisuonia ja ohutta ihoa ja paikat jossa on luut pinnalla. 

VINKKI:
1.Paras keino selvittää kyllästytkö tatuointiin, on pistää kuva siitä vaikka vuodeksi seinälle.
2.Hahmottele kuvasi paperille tai jos otat mallia jostain niin leivinpaperista näkee hyvin läpi, sitten vaan kelmulle tussin kanssa ja siirtelet sitä ihollasi kunnes löydät sopivan paikan

Kysy ihmeessä jos tahdot tietää lisää :)

Love Jenny
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥