Brother & Fruits nails

| on
21:21
On ollu ihan mukava päivä kaikinpuolin, vaikka aluksi ajattelin et menee aika hitaasti kun poikaystävälläkin on iltavuoro. Velikin tuli käymään ja löysi kameran..
..Ja loppu tulos oli tämä :D Tulee ihan hirvee ikävä, kun se lähtee kuukaudeksi Haapajärvelle :( Take care youself, my brother!

Ajattelin et teen jotku syötävän söpöt kynnet, niinpä päädyin tekemään hedelmä kynnet
Tykkään näistä ihan super paljon! :3 harmi vaan että on niin lyhyet kynnet vaikka oon jo jonkun aikaa kasvatellut.. Onko teillä jotain hyviä vinkkejä miten estää kynsien lohkeilu, kun mulla pakkaa liskottumaan kynnet lakankin alla :o 
Ennen näiden kynsien väsäilyä tajusin että lakan pikakovettaja oli loppu, joten lähdin sitten metsästämään sitä.. paheeni kuitenkin on heräteostokset..
Hintaa tällä evelinen huulikiillolla oli 4,90€ monista vaihtoehdoista valitsin hieman oranssin sävyisen. Yllätyin oikein sen tehosta, nimittäin se oikeasti turvottaa huulia.. ensin huulia kihelmöi hiukan, mutta ei kauaa. Suosittelen tätä, jos haluaa täyteläisemmän näköiset huulet. Miinusta kuitenkin tahmaisuudesta.
 Päädyin ostamaan saman tuoksuista suhkusaippuaa ja deororanttia, jotta tuoksu ei sitten olisi sekava. Kynsilakat olivat myynnissä 3 kappaletta 5€ kiva päästä sitten pian testailemaan :)
Vähän kevyitä välipaloja.. Ai mitä, piltti muka vauvan ruokaa? No eiihän, hyvä tapa selättää makean nälkä ;)
En toivon mukaan kuitenkaan ole ainoa joka sortuu heräteostoksiin, hih. 

Pidättekö hedelmä kynsistä?
Love Jenny
4 kommenttia on "Brother & Fruits nails"

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥