Koucla jeans

| on
22:26
Heipodeii! Tilasin Jeans.fi:stä unelmieni farkut! Halusin jotain vähän erillaista ja blig bligiä
 Jeij onnistuin lisäämään pystyasennossa olevan kuvan, en tiedä miksi ei aiemmin onnistunut. Kuva on vähän synkkä ja näytti kamerassa parempi laatuiselta :o
 Tässä näkyy vähän paremmin farkkujen väri, eli tummansininen. Nuo niitit ja kultaiset napit on mun mielestä tosi kivat ja koristeelliset :) Nämä ovat siis melko matalat edestä, vaikka onkin 3 nappia, mutta minusta se on vain plussaa koska jää vähän "roikkuma varaa" napakorulle :D Hintaa näillä farkuilla oli 43.90€.
Yritin itse ottaa kuvaa tuosta Koucla merkistä joten jäi kuva vähän tarkentamatta. Teksti on siis kultainen jossa kirkkaita timantteja. Niittejä on myös takataskujen reunassa. Valitsin S kokoiset koska tuotetiedoissa mainittiin että ovat muka pieniä kokoja, pyh sanon minä. Farkut joustivat hyvin ja vatsan seudulle jäi vähän "löysää", joten XS kokoinen olisi ollut ehkä minulle sopivampi. Olen kuitenkin täysin tyytyväinen tähän ostokseen ja ovat ehdottomasti parhaimmat farkkuni.
Ja mitäpä taas itselleni voin, paheeni(heräteostokset) tuli taas esille kun ostoskorissa mainittiin "Kun tilaat 50€ saat tilaajalahjan veloituksetta"


Tilaajalahja oli siis tuo rusetti taskupeli, on kyllä söpö. Tarvitsin uuden pistekynän(2,20€) ja päädyin ostamaan Kleancolor glitteri lakan(4,90€).
Jeans.fi:ssä on niin kiva asioida, kun tilaukset saapuvat aina nopeasti perille. Itselle on ainakin saapunut 2 päivässä ja välillä kolmessa. Ja toimituskulut 0€!

Onko kivat farkut? Itse pidän ainakin valtavasti :)

Love Jenny
2 kommenttia on "Koucla jeans"

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥