Pink&white nails and my nail polish

| on
18:30
Halusin testata uutta Kleancolor glitteri lakkaani, mutta tänään ei tullut oikeen mitään ihmeellistä lakkaus inspistä joten vetelin vaan viivoja ja pisteitä sinne sun tänne. Tulos oli tämä:

Lakat jota käytin:
wet n wild valkoinen pohjalla
flormar pinkki koristeluun
wet n wild mattamusta nimettömän pohjalla
ja siinä sitten päällä tätä uutta kleancolor glitterilakkaa
Kleancolor lakan arvostelu: lakka levittyi ja kuivui hyvin, mutta noita glitteri "hiutaleita" sai oikeen etsimällä kaivaa. Lakka tarvitsee siis joko pohja lakan tai monta kerrosta lakkaa, kun oli aika läpikuultavaa.

Päätin tänään heittää vanhat kuivat lakat pois, jäljelle 53 lakasta jäi 41 lakkaa eli 12 lakkaa lensi kylmästi roskiin. Niitä ei olisi siis voinut pelastaa enään tipalla kynsilakanpoistoainetta. 
Tässä siis 41 lakkaa 

Säilytän lakkojani tilavassa kenkälaatikossa, joka tuli tilatessani korkokengät nellystä. Ihan kätevä kyllä. Missä te säilytätte lakkanne? :)
Minulla on 25 Marie's merkkistä akryyliväriä,  ehtinyt nyt levitellä ja kuvailla niitä. Akryyliväreillä on helppo koristella kynsiä, mutta en kyllä pistäisi itse sitä suoraan kynnelle ilman lakkaa, kun mielestäni se kuivattaa kynttä. 
Säilytän akryylivärejä, kynsitarroja, leimausvälineitä, siveltimiä ja sun muita tarvikkeita tässä kolme lokeroisessa tarvikesalkussa. Voin levitellä sen joskus ja esitellä vähän paremmin kun on enemmän aikaa :)

Huomenna sitten palaillaan töihin pienen tauon jälkeen ja siitä lähtien onkin joka viikonloppu töitä (mukaan lukien juhannus..) http://mylifestyleanddreams.blogspot.fi/2013/06/my-working-day.html <tuolla postauksessa kerroinkin töistäni. En ehdi siis varmaan kirjoittelemaan viikonloppuna joten hyvää viikonloppua kaikille tasapuolisesti! :>

Love Jenny
2 kommenttia on "Pink&white nails and my nail polish"

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥