Sweet pink with white & dreaming

| on
00:00
Iltaa vaan kaikille! Harmittaa kun en oo kolmeen viikkoon ajanut autoa ja pelkään et taidot ihan ruostuu. Onneksi perjantaista lähtien pitäs saada golfi käyttöön. Kun pääsee kunnon töihin tienaamaan säännöllisesti, niin haaveena ostaa joku kiva audi.. hihi.
Jos voittaisin lottovoiton niin olis ihan ehdoton ostos, mutta ekaks pitäsi vaan alkaa lottoomaan :D Mitä sä ostaisit ensimmäisenä jos voittaisit päävoiton? ;)

Asiasta toiseen. Mulla on hirveesti kynsitarroja mut en ikinä käytä niitä, niinpä päätin lähteä siltä pohjalta että minne voin lykätä tarroja. Tuloksena:
Musta toi pinkki on ihan super söpön väristä, mutta huonon valaistuksen takia ei näy sävy niin selvästi tässä. Pahoittelen epäsuoria viivoja kun en jaksanut käyttää teippejä :D Lisäilin sitten parit timantit ja tarrat kynsiin ja niistä tuli ihan kivat, vai mitä? 
Höh kun on edelleen lyhyet kynnet, MUTTA toivottavasti apu saapuu jo tällä viikolla.. nimittäin tilasin viime viikolla Kosmetik4less:iltä vähän lakkoja ja mukaan tarttui myös Essencen kynsiä vahvistava lakka jota kehuttiin netissä, esittelen sen kun tilaus saapuu. Oon yrittäny hirveesti käyttää kynsinauhaöljyä, että kynsinauhat kuitenkin pysyisivät pehmeinä vaikka kynnet onkin hauraat.

Olisko teillä muuten mitään toive postauksia?
Suunnittelin vähän että kun saisi enemmän lukijoita voisin jonkun arvonnan järkätä mikä olis sitten mun lukijoita varten, että eikun liittymään lukijaksi jos arvonnat kiinnostaa! :)
Tää tyttö suuntaa Ridiculousnesin jälkeen nukkumaan, hyvää yötä kaikille!

Love Jenny4 kommenttia on "Sweet pink with white & dreaming"
  1. uuuui, kivat nuo kynnet ! :))


    http://dontletyourdreamstobeonlydreams.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. lakkaatkos mun kynnet joku kerta ja teet niihin kivat kuviot :)

    VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥