Blogikirppis & Flormar-lakkoja

| on
14:37
Heipat vaan kaikki! Nyt on siis avattu blogikirppis, mene ihmeessä vilkaisemaan TÄSTÄ :) Myyn siellä suurimmaksi osaksi hyväkuntoisia vaatteita ja kenkiä pois, jotta saan lisä tilaa uusille vaatteille. Blogikirppiksen löydät tuosta yllä olevasta palkista kynsigallerian jälkeen.

Muistutan vielä käynnissä olevasta kysymyspostauksesta! Olisi tosi kivaa saada enemmän kysymyksiä kun sitä kerran toivottiin :) Pääset sinne TÄSTÄ.

Loppuun vielä ostoksia ja kynsilakan arvosteluja!

Tarroja jotka on ilmeisesti tarkoitettu puhelimeen, mutta miksei niitä kynsiin voisi laittaa :) Ja suuntasin taas lakka osastolle kylläkin etsimään nailart lakkoja mutta eipäs niitä löytynyt joten mukaan tarttui kaksi flormar lakkaa.
 Nämä kynnet eivät kyllä onnistuneet kun pidin kiirettä.. mutta pistän nyt ihan tuon kultaisen lakan vuoksi. Flormar lakat ovat kyllä välillä niin ohuita että täytyy pistää monta kerrosta tähän tulokseen tarvittiin kolme ja neljäskään ei olisi ollut pahitteeksi.
Mutta tämä lakka oli minusta melkein täys kymppi! Jo yksi kerros peitti hyvin mutta lisäsin vielä toisen. Tuosta peukalon kynnestä nyt ainoastaan näkyy lakan todellinen väri kun muut eivät tarkentuneet, eli tosi kimalteleva, tykkään :3

Ps. Ihana äitini tilasi mulle 4kpl china glaze lakkoja ♥ Saadaan sitten vähän tasapainoa kun mulla on suurimmaksi osaksi halppis lakkoja :D

Love Jenny
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥