Glitter nails

| on
09:12
Huomenta! Lupailin eilen että teen glitteri kynnet. Luin netistä, että kun pistää puhtaan A4 saa glitterit hyvin takaisin purkkiin.. Nooh musta tuntu kyllä et kaikki olis jääny kiinni siihen paperiin ja sitten kun kopautti niin glitteri jauheet vaan leijaili ilmassa ja joka paikka täynnä glitteriä :D Mutta tuli silti ihan kivat ja kestävän oloiset lakkaukset.
Halusin tehdä oikeen glitteri överit joten glitterit on koko kynnellä, että pääsee paremmin tuntumaan :) tämä oli siis ensimmäinen kerta kun leikin glittereitten kanssa, että sen mukaan jokaan voi miettiä onnistuiko vai ei :D
Näin toteutin: Pohjalla essencen korjaavaalakkaa (ensimmäinen joka oikeasti toimii!) Lakkasin ensin kerroksen valkoista beutyuk lakkaa ja tämän jälkeen tein liukuvärjäyksen neon keltaisella wild and grazy ja oranssilla essencen lakalla. Glitterit kiinnitin päällyslakan ollessa vielä märkä sudin avulla. Jälleen kerran tahdoin nimettömän erilaiseksi, joten siinä hiutale glitteriä. Lopuksi kiinnitin peukalon kynsiin timantteja muodostaen tuon kukkasen :)
Kuvassa olevia glittereitä ja lakkoja käytin + se valkoinen lakka pohjalla(unohtui).

Mitäs tykkäätte glitteri kynsistä? :3
Onko lakkaus/postaus toiveita tulevaisuutta ajatellen?

Love Jenny

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥