Golden glitter nails & hairstyle

| on
09:59
Heippa! Taas on ollut vähän vauhti päällä :) Eilen oltiin työkaverin kanssa(kohta ex työkaveri :( ) katsomassa hänen hää menuun ja tarjoilun kuntoon, kun auttelen sielä erään toisen kanssa. Tiistaina oli sitten äidin synttärit ja oltiin sielä kakku kahveilla.
Mutta kuulumisista itse asiaan, eli kuten jo otsikko kertoo tein kultaiset glitteri kynnet
Lisäsin päihin ensin vähän epämääräisesti kultaista kynsilakkaa koska en tahtonut mitään suoria ranskiksia, ei ole omaan mieleen. Sitten kostean lakan päälle kultaiset glitterit ja vielä hopealla glitterilakalla sotkin hieman selvää rajaa pois. Pikakovettaja päälle ja pari timanttia viimeistelyyn vola. Huomaatteko muuten kun muut sormet taipuu normaalisti, mutta nimetön on täysin suora :D Siitä katkesi ilmeisesti jänne joskus yli 5 vuotta sitten ja tyhmänä teininä en tietenkään voinut mennä lääkäriin, hehe noh omamoka nyt on sitten tuollainen vamma sormi, mutta en edes huomaa sitä enään :D

Sitten hiuksiin. Halusin jotain vähän normaalista poikkeavampaa ja aloitin tekemällä löysät kiharat. Tupeerasin takaa vähän ja otin tupsut kasvojen vierestä, jotka pyöritin ja laitoin pinneillä taakse kiinni. Aika simple kampaus :)


Minulta toivottiin näitä kampauspostauksia ja yritän toteutella niitä aina välillä. Mitä mieltä olette tälläisistä postauksista? Entä itse kampauksesta?

Lähden tästä pian kelaan hakemaan asumislisää ja tekemään opintotuki muutoksen kun kerran nykyään asun eri osoitteessa ja ilman vanhempia :)

Hei muuten! Illalla tai huomenna lähtee käyntiin arvonta lukijoilleni, joten olkaa tarkkoina. Vielä ehdit liittymään lukijakseni! :3

Love Jenny
2 kommenttia on "Golden glitter nails & hairstyle"
  1. Millasta kiharrinta käytät? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän oon käyttäny isoo ilmakiharrinta ja viimeistelly suoristusraudalla ku pakkaa jäämään jotku suoriks ilmakihartimella :)

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥