Partyparty!

| on
09:00
Huomenta kaikille! Lupasin että kirjoitan myöhemmin lauantain kynsistä, vaatteista ja meikistä. Kynnet nyt ensimmäisenä.
 Löysin netistä sellaiset vintage roses kynnet ja muokkailin niitä vähän omaanmakuun sopivammaksi, tuon nimettömän olisi myös kuulunut olla harmaa mutta halusin taas kerran jotain blingblingiä siksi hopea ja timantteja. Malli kynsissä ruusujen värit olivat hillymmät ja minä valitsin räikeän pinkin :p
Pelkäsin että housut menevät pilalle mutta eivät onneksi kuitenkaan vaikka ulkona oltiinkin :p Kun illalla viileni lisäsin bleiserin.
 Rakastan tuota paljetti paitaa ♥ Hiukset suoristin ja letitin sivuun pinneillä kiinni. Ensin meinasin kihartaa hiukset, mutta pelkäsin että ne latistuvat ulkona näyttäisivät kamalilta.
HAHA.. en tykkää yhtään tälläisistä lähikuvista mulla lisäsin sen, että meikistä saisi edes vähän jotain irti :D Tein musta valkoiset luomivärit niin että ulkonurkassa mustaa, harmaata luomivakoon ja sisänurkassa valkoista. Lisäsin eyelinerin ja kajaalia alaluomeen hillitysti. Lopuksi vielä ripsitupsut ulkonurkkaan ja valmis!

Mitäs mieltä mun party lookista? :)

Love Jenny
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥