Perfect make-up

| on
16:08
Mulle esitettiin postaustoiveena meikkaus, joten kerron teille nyt että miten teen meikin joka sopii arkeen, töihin ja miksei juhliinkin.

1. Pohjustan mun meikin Iseree kasvovoiteella joka sopii meikin pohjustukseen. Suosittelen aina pohjustamaan meikin joko ihan meikinpohjustus aineella tai kasvovoiteella, tällöin meikistä tulee tasaisempi.

2.Kauniin ja kestävän meikin edellytyksenä on antaa joka "kerroksen" kuivua kunnolla n.5min on sopiva. Eli odota 5min pohjustuksen jälkeen, 5min meikkivoiteen jälkeen jne.

3. Purista meikkivoidetta vain yhden puristuksen verran kämmenselälle jolloin se ehtii hieman lämmetä ja sulautuu tällöin ihoon paremmi. Meikkivoide siveltimen avulla saat kevyen ja tasaisen kerroksen, mutta silmien ympärykseen kannattaa taputella meikkivoide varovasti sormin ettei iho vaurioidu. Käytän itse maybeline FITme meikkivoidetta.

4.Jos teillä on "ongelma kohtia" (minulla ne on pisamat jotka ilmestyvät kesäisin) suosittelen käyttämään peitevoide palettia sillä saa kätevästi ongelma-alueet piiloon, kuten punaiset nenän pielet ja näppylät. Monet ihmettelevät mikä tämä vihreä osio on peitevoide paletissa niin sillä poistetaan punaisuutta taputtele sitä ensin varovasti ja vähän näppylöille ja sitten voit laittaa meikkivoidetta tai peitevoidetta päälle.

5.Valokynällä poistat kätevästi tummat silmänaluset, laita sitä vain juonteisiin ei koko silmäpussille koska siitä tulee hassun näköistä. Voit käyttää valokynää myös korostamaan korkeita kohtia kasvoissasi: allaoleva kuva havainnollistamassa, eli vaaleella värjättyihin kohtiin. ÄLÄ LAITA LIIKAA!(käytän maybelinen valokynää)
6. Äla unohda 5min sääntöä! Kun meikkivoiteet, peitevärit ja valokynät on kuivunut niin on puuterin vuoro. Käytä samaa sarjaa meikkivoiteen kanssa, koska tällöin meikki toimii parhaiten. Huiski kevyesti isolla puuterisudilla kasvoihin, puuterisienellä tulee mielestäni liikaa.

7.Poskipunaa isolla poskipuna huikulla poskiluitten päälle kevyesti korvista nenää kohti, mutta ei tietenkään korviin eikä nenään asti :D Apuna voit hymyillä leveästi jolloin poskipäätkorostuvat. Aurinkopuuterin saat helposti oikeaan kohtaan imaisemalla posket sisään ja kuoppiin sitten kevyesti siveltimellä.

8.Harjaan kulmakarvat ensin kulmaharjalla ja tämän jälkeen levitän värin kulmaväri paljetin ja siveltimen avulla, koska mielestäni näin saa helpoiten luonnolliset kulmat. Lopuksi voi lisätä kulmavahaa jos haluaa huolitellun näköiset kulmat.(käytän wet n wild paljettia)

9.Pohjusta luomet halutessasi tällöin luomiväri kestää pitempään. Aloitan levittämällä vaaleaa luomiväriä kulma luulle ja liikkuvalle luomelle. Tämän jälkeen korostan luomivakoa levittämällä harmaanruskeaa ja silmän ulkonurkkaan tummanruskeaa ja häivytän. Youtube:sta löytyy hyviä luomiväri vinkkejä kirjoittamalla englanniksi hakemalla silmiesi värin mukaan eli oma esim. "makeup for green eyes"

10.Luomivärin jälkeen teen yleensä "kissarajaukset" eyelinerillä. Esim hyvä youtube linkki kissojen tekoon TÄSTÄ

11.Taivuta ripset ripsikihartimella aloittaen tyvestä n.2-3sekuntia painaen hellästi, toista sama keskellä sekä ripsien latvassa.

12.Lopuksi lisään one by one maybelinen ripsivärin "harjaavin" liikkein tyvestä latvaan.
Jos menen juhlimaan lisään meikkiin ripsitupsut silmän ulkoreunaan.

13. Välillä lisään nuden/roosan/oranssin sävyistä huulikiiltoa, huulipunia käytän harvoin ja muutenkin jätän usein huulet meikkaamatta.

Lopputulos ja meikkejä:
Jokaisella on omat meikkaus tapansa, mutta tässä oli minun. Ei ole oikeaa eikä väärää tapaa :)
Kysy jos joku kohta on epäselvä, toivottavasti oli jollekkin edes hyötyä :)

Love Jenny

6 kommenttia on "Perfect make-up"

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥