Söpöt leopardit ja lettuja

| on
13:53
Moikka vaan! Kylläpäs väsyttää kun eilen tuli pidettyä hauskaa ystävien kanssa. Esittelen teille aluksi eilen tekemäni kynnet.
Voi että kun harmittaa ettei kuva tarkentunut. Kun kamerasta katsoi niin näytti ihan selkeeltä mutta eipä se sitä kuitenkaan ollutkaan. Nooh mutta onnistuivat kuitenkin musta todella hyvin. Yllätys tein leopardikuoviota pariin kynteen. Pidän noista Kone helsingin neon sävyistä niin paljon, nämä siis toteutettu niillä :) Mitäs tykkäätte?

Tehtiin poikaystäväni kanssa lettuja lidlin ohukaisjauhosta ja ajattelin että voisin arvostella sen.

Tähä jauhoon tarvitsee siis lisätä vain 4dl maitoa ja ravistaa n.puoli minuuttia, eli on todella yksinkertainen. Meistä letut olivat hieman sitkeitä, mutta maku oli ihan hyvä. Eivät kyllä voita edes minun tekemiä lettuja :D Mutta tässä todella nopea ja helppo tapa valmistaa lettuja jos ei jaksa itse tehdä taikinaa. Poikaystäväni sai siis tämän ilmaiseksi, emme ole laiskoja :D

Oletteko kokeillut kyseistä tuotetta?

Teillä on muuten vielä tämä päivä aikaa esittää kysymyksiä kysymyspostaukseen ja huomenna sitten vastailen niihin vastauspostauksessa heti kun ehdin. Kysymyspostaukseen pääset klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Love Jenny2 kommenttia on "Söpöt leopardit ja lettuja"
  1. Söpöläiset kynnet! :) mä oon aina vähän epävarma tollasista valmisruokajutuista..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos :) juu niin mäki mut kerran ku ilmaseks sai ni kai sitä kokeilla täyty :D ei kyllä oo läheskään yhtä hyvää kun omatekemät

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥