Take care youself♥

| on
10:44
Hyvät lauantait kaikille!
Oon tosi pahoillani että en oo kerinnyt kirjottelemaan kovin tällä viikolla, kuulin tiistaina tosi huonoja uutisia enkä ole sitten jaksanut oikein tulla koneelle.. toivottavasti ymmärrätte vaikka en siitä enempää kerrokkaan, koska ei liity yksinään minuun :)
Tämän asian seurauksena olin tosi stressaantunut, enkä edes lakkaillut kynsiäni vaikka se on lempipuuhaani ja tottakai kolme kynsistä meni lohkeamaan.. huoh. Korjasin asian tekokynsillä.
Niinkuin selvästi huomaa, että peukalossa etusormessa ja keskisormessa on tekokynnet. Onneksi lakalla saa hämättyä hieman. Laitoin tekokynnet, kun halusin näyttävän lakkauksen Karma rockiin joka on tänään.
Tuossa näkyy vähän keskeneräiset lakkaukset tekokynsien kanssa, valkoisille tulee vielä ruusuja ja hopealle timantteja. Mutta tässä on ihana uusi takakuoreni ahh ♥ jonkun mielestä ehkä vähän överi, mutta omaan mieleen kyllä on :3 Esittelen myöhemmin valmiit kynnet ja tämän päivän meikit ja hiukset :)!
Asiaa olisi niin paljon, yritän kuitenkin tiivistää hieman.
Oltiin keskiviikkona Miamissa syömässä ja samalla käytiin h&m ostamassa mulle taas uudet korkkarit :p näissä 10cm korko ja oli todellinen löytö koska yksi ainoa pari ja mun koko jäljellä. Normaali hinta oli 39,95 ja sain kympillä eli säästin lähes 30€ näissä :3
Äiti tilas mulle mixmaxista nämä, kiitos äiti ♥ Neljä koristelu lakkaa, tekokynsi hyrrä ja 15 erillaista sutia.

Tänään pitäisi pitää hauskaa, mutta mieltä painaa kovin että veljeni lähti viemään muuttokuormaa tosi kauas Kokemäestä, yli 400km päähän, koska sai sieltä opiskelu paikan ja tyttöystäväkin asuu lähellä :( tuntuu tosi kurjalta että ei nää enään niin usein henkilöä jonka kanssa on viettänyt koko elämän..
Tulee tosi ikävä rakas veljeni, tule pian käymään ♥

Love Jenny
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥