Tilailuja

| on
15:28
Kivaa tiistai päivää kaikille! tuli tilailtua taas kynsien koristelu härpäkkeitä. Tänään siis postilaatikkoon saapui 24kpl glitteri purkkia, 10 kynsitarra arkkia, sekalaisia kirkkaita strasseja hyrrässä sekä kynsiliima(timanttejen kiinnitystä varten) Epäilen yleensä yksityisiltä tilaamista, mutta henkilö vaikutti luotettavalta ja kaikki oli tosi hyvin pakattu suojamuoveihin.
Hiukan rakastan näitä värejä! Neon värit on niin kivoja ja tuossa muutama sellainenkin (: Vasemman puoleiset hiutale glitteriä ja oikeanpuoleiset glitteri jauhetta.
Värikkäitä, valkoisia ja mustia tarra-arkkeija.
Tässä montaa erillaista strassia joilla voi sitten viimeistellä kivat lakkaukset :3

Odotan innolla että pääsen kokeilemaan noita kaikkia! Aattelin tänään tai huomenna tehdä glitteri kynnet :p
Huom! Teen heinäkuun lopussa tai elokuun alussa arvonnan lukijoilleni, jossa joku noista ihanista glitteri purkeista ja tarra-arkeista osa palkintoa ;) Muista olla valppaana ja voit vielä liittyä lukijakseni jos kilpailu kiinnostaa!

Love Jenny


2 kommenttia on "Tilailuja"
  1. Heips :) Kokeneena kynsitaiteilijana en suosittele käyttämään kynsilimaa timanttejen kiinnittämiseen. Itse olen huomannut sen pilaavan kynnen pintaa, sillä se liima ei kuitenkaan lähde tuosta vaan kynsilakanpoistoaineella. Itse suosittelisin käyttämään ihan vaan kynsilakkaa :DD kun timantin laittaa märän lakan päälle, antaa kuivua ja lopuksi laittaa läpinäkyvää lakkaa päälle, niiin timantit pysyvät :)) eivät ne välttämättä paremmin pysy kuin kynsiliimalla, mutta eipähän vahingoita kynnen pintaa :D No, mutta tämä oli vain oma mielipide ja suositus :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa :) kiitos vinkistä! Olen kokeillut myös tätä tekniikkaa jota käytät, mutta musta tuntuu että ne lähtee heti :D siksi päädyin liimaan kun pysyvät paremmin ja toisaalta kiinnitetäänhän tekokynnetkin kynsiliimalla ja niitäkään saa väkisin repiä irti vaan liotella lämpimässä vedessä vaikka onki kyllästyttävää :) Täytyy kokeilla kynsilakka tekniikkaa uudestaan kun kerran sitä suosittelet! nimittäin olen saattanut olla hieman liian hätäinen :D

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥