Back to school

| on
20:34
Heissan! Huomenna paluu siis takaisin koulun penkille, mutta IHANAA lähtee viiminen vuosi käyntiin ja meitsi valmistuu ensi keväänä tarjoilijaksi! Voi hirvee kun meni kesä nopeesti, pian tulee talvi ja kylmä iiik :D

Huomenna illalla mennään tsekkaamaan baltic prinsess ja viettämään laatuaikaa poikaystävän kanssa.

Piti tänään käydä Porissa hoitamassa matkakortit ja tuet kuntoon, kun mulla koulumatkaa päivässä kertyy 90km ja se on aika paljon. Välillä kyllästyttää bussejen odottelu ja se että jotuu menemään muita aikaisemmin koululle koska vakio vuoroja on lopetettu (niin myös huomenna tuntia aikaisemmin), mutta kaksi vuotta sitä oon kestänyt että eiköhän tää vikakin tästä!

Ja kai sitä piti nyt käväistä nopsaan kaupat läpi ja mukaan tarttui:
Mustat farkut 29,90€ Pinkki-valkoinen raitapaita 7€(norm.12,95), Tekoripset 3,95 ja Poly palette tumman vaalea hiusväri 9€.

Ja koska värjään yleensä hiukseni kahdella sävyllä ostin muutama päivä sitten toisen värin:

Loreal Paris Excellence kultaisen vaalean ruskea. Tämä hiusväri on ehkä paras ostamani! Paketista löytyy: Kehite-emulsio, värivoide, hoitava tehotiiviste, suojakäsineet, hoitoaine, kampaaplikaattori ja tietysti ohjeet. Paljon plussaa tehotiivisteestä joka levitetään ennen hiustenvärjäystä latvoihin ja tämä kampa-aplikaattori helpottaa huomattavasti levitystä! Suosittelen lämpimästi ostamaan :)

Täytyy mennä katsomaan kaikki valmiiksi aamua varten ja pakkaamaan laukku laivareisulle. Hyvää maantaita kaikille!

Koska sulla alkoi/alkaa koulu?

Love Jenny
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥