My day of school

| on
15:13
Heloou everybody!
Aattelin esitellä teille vähän millassia drinksuja ollaan viime aikoina tehty koulussa. Nopeasti vielä tiivistettynä uusille lukijoille, että valmistun Porissa ensi keväänä tarjoilijaksi ja siksi teemme alkoholi drinkkejä koulussa :D


Tuosta ekasta drinkistä ei löydy yksittäis kuvaa mutta nimi on Brandy Alexander :)
 Tää drinkki on siitä jännä että se sytytetään tuleen yhdessä vaiheessa kun drinkkiä valmistetaan jotta saadaan karamellisoitua lasin reunus sokerilla. :p

Cosmopolitan on kivan näkönen drinkki ja tunnetaan tottakai Sinkkuelämästä :D On ihan kivan makunen mutta itse pidän drinkeistä jossai on "pitkä pidentäjä" eli esimerkiksi kossubatteryssä nimenmukaan tietty battery :)

 Omasta mielestä tämä dry martini näyttää hassulta, kun on tuo miekka jossa oliivi. 
Juoma on liian kuiva omaan makuun.

 Irish coffee on ehkä ainoa viskiä sisältävä juoma jota suostun juomaan. Kermavaahto, fariinisokeri ja kahvi auttavat toki asiaa :)

 Tämä Negroni on tosi pirtsakan näkönen ja varsinkin kun lisänä tuo appelssiini viipale. Tämä liian vahva ja kitkerä omasta mielestä.

Ihan nätti drinkki, mutta hyih ei yhtään mun makuun viskin takia!

Tästä puuttuu muutaman drinkin kuva, mutta valmistamistamme drinkeistä parasta oli Chiquita Punch! Vaikka drinkkiin tuleekin banaanilikööriä enkä voi sietää banaania niin yllätyin todella mausta. Vaikka et pitäisi banaanista suostittelen kokeilemaan, tietenkin vain jos ikää on :)

Lopuksi vielä tarjoilijan työasu jota koulussamme käytetään. Eli valkoinen kauluspaita, musta liivi, suora musta hame, mustat sukkahousut, huivi, mustat korolliset työkengät ja nimikyltti :)

Mitäs tykkäsitte tälläisestä postauksesta? Kysy jos on kysyttävää :)

Love Jenny
4 kommenttia on "My day of school"
  1. Missä opiskelet? Ja onks toi ala opiskelemisen arvoista? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Opiskelen Winnovassa Hotelli- ravintola ja catering puolella ja siellä valmistun tarjoilijaksi :) Tarjoilijan työ on aika rankkaa ja työajat on paljon sitä että ollaan töissä iltoja, pyhiä ja viikonloppuja. Itse en ole varma jäänkö alalle opiskelun jälkeen, mutta jos tykkää tarjoilijan työstä niin miksi ei :)

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥