Brush nails & problems with the camera

| on
11:17
Huomenta!

Mun piti tänään julkaista teille ensimmäinen videopostaus (koska sitä ollaan hirmuisesti kaipailtu), mutta nyt harmikseni joudun ilmoittamaan että ei sitä tule tänään ja tuskin huomennakaan. Nyt kaivattaisiin apuja tarkennuksen suhteen! Eli tasan yksi video oli tarkentunut ja muut epäselviä mössöjä en tiedä mistä johtuu.. kokeilin vaihtaa tarkennuksen kasvojen mukaan, yksityiskohtien ja automaatti tarkennukseen mutta ei auttanut yhtään mitään.. Kaivoin jopa käyttöohjeet esiin jonka yleensä teen viimeisenä. :D Aluksi ajattelin että olen liian kauana, mutta ei lähemmäs tuleminen auttanut yhtään mitään, auttakaa tyhmää!
Saan luultavasti lainaksi poikaystäväni (Jessen, vihdoin kirjoitan sen :D) GoPro:n, mutta se on tällä hetkellä lainassa Jessen ystävällä, joten video saattaa nyt viivästyä.. Olen veri sori!
Millaista videopostausta toivotte? kävisikö vaikka meikki ja kampaus pikkujouluihin?

Mutta kynsiin.. Tein siis alku viikosta jo yhdet kynnet ja esittelenpä ne teille ensimmäisenä
Tälläisen söherön saa tehtyä kun huiskii leveällä sudilla eri värejä vaakatasossa kynsille :D Kadehdin niiin pitkiä kynsiä, omani lohkeilevat vähän väliä :(
Nää on aika jännät mun mielestä, kuvissa ei näy niin hyvin, että millanen sekamelska tuo oikeasti on :D Mun on kädet kuivat ku aavikko aina syksy-kevät, vaikka yritän rasvata päivittäin niitä :/ Kuten selvästi kuvasta huomaakin, että on halkeillut iho tuosta kynsien nurkista.

Pretty.com:in tilaukseni tipahti tiistaina postilaatikkoon! olipas nopea toimitus, sillä tein tilauksen viikonloppuna eli saapui seuraavana päivänä lähetyksen käsittelystä, vau!

Nails world stamper(leimasin) ja scraper(kaavin) (2,95€)

 Saffron nail art-lakka Neon Red (1.60€)


Nails World XL-leimauslaatta johon olen erittäin tyytyväinen! (14.90€) Onko jollain kokemuksia että onko suttuisempaa leimata tällä kuin pienemmillä laatoilla? kun ei saa kerran vedettyä lakkaa pois reunan yli.Katariinan Married to nails- blogissa on meneillä arvonta, paljon onnea 1v blogille! Kuvasta klikkaaamalla pääset arvontaan :)!

Love Jenny

4 kommenttia on "Brush nails & problems with the camera"

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥