Fifiinan tuote-esittelyä

| on
09:52
Heippa!
Lupasin teille tuote-esittelyn toisen yhteistyökumppanini Fifiinan lähettämistä tuotteista.. Näitä yllätys paketteja odottaa aina niin innolla!
Tässä paketti kokonaisuudessaan, mutta käydäämpä tarkemmin läpi

 Nämä söpöt sydän kuvioiset kokokynnen tarrat olivat valitettavasti liian leveitä omalle kynnelle kun kynteni ovat todella kapeat, mutta eipä hätä ole tämän näköinen kun näitä voi itse leikellä sopivan levyiseksi tai vaikkapa leikata sydämmiä vaan kynsille :)

Pyöreitä 2mm strasseja, mulla ei vielä ollutkaan näitä vihreitä 2mm leveitä mutta muita värejä kylläkin.Timantteja ei oo koskaan liikaa :3

Pinkki kynsi teippi tuli todellakin tarpeeseen! Odotan innolla että pääsen tekemään teippaus lakkauksia kynsiini. Sinisiä glitterijauheita omistankin jo entuudestaan aika paljon joten tämä saattaa mennä kiertoon esimerkiksi kilpailun yhteydessä :)

Mitäs tykkäsitte Fifiinan tuotteista? Fifiinan verkkokaupassa myydään kynsikoristeita ja muita kynsituotteita todella edullisesti, kynsituotteiden lisäksi verkkokauppa myy myös hiustenpidennyksiä ja asusteita :) Käykää katsastamassa kyseinen kauppa TÄSTÄ!

Love Jenny


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥