Koirakuume

| on
20:23
Kukkuluuruu!
Kuten otsikko jo kertoo, mulla on ihan kamala koirakuume ollut jo kauan. Ollaan päätetty poikaystäväni kanssa, että ehdottomasti haluamme welsh corgin. Näitä corgeja on kahdenlaisia cardigan ja pembroke ja näistä meille mieluisempi on pembroke. Oon yrittänyt jo etsiä tietoa kyseisestä rodusta ja varautunut siihen, että kyseinen rotu maksaa maltaita. Jos olen oikein ymmärtänyt corgit ovat ystävällisiä ja fiksuja koiria :)

Kummasta pidätte enemmän?

Jos joku teistä ihanista lukijoista sattuu tietämään kenellä olisi tulossa tällässiä pikkusia corgi pentuja niin ois tosi mahtavaa et ottaisitte muhun yhteyttä: jenny.mannisto@gmail.com. Oisin enemmän kun kiitollinen! :)


Tein eilen koirarotutestin netissä ja siellä olikin ensimmäisenä mulle sopivimpana koirana tää welsh corgi pemroke, eli mulla ainakin osu nappiin.

Voit tehdä kyseisen testin TÄSTÄ
Vielä suloinen youtube video: http://www.youtube.com/watch?v=M0qVkIzGdlo

Ollaan poikaystävän kanssa metsästetty rivitaloasuntoa, koska sellainen olisi ehkä hieman parempi koiran kannalta, kuin tämä kerrostalo. Mistään ei tahdo löytyä siistejä asuntoja!

Varoitus teksti vyöry!

On kyllä kummallista erään nimeltä mainitsemattoman vuokravälitysfirman toiminta.. nimittäin oli jo eiliseksi varattu aika, että mennään katsomaan erästä kämppää ja kun me sitten oltiin tän firman oven takana innoissamme, niin ovessa on lappu että ovat sulkeneet aikaisemmin.. jos aika on sovittu niin ei sitä herranjumala voida sulkea ilmottamatta kun toiset on nähnyt vaivaa ja ollut pois töistäkin! Noh eipä tässä vielä kaikki.. me sitten soitimme ja soveimme, että tulemme seuraavana aamuna. Kun liike oli sitten auennut marsseimme sinne ja tämä firma oli hukannut asunnon avaimet?! Mies sitten siinä vaan totesi "En minä tiedä näistä mitään Martta hoitaa nämä hommat ja Martta on nyt saikulla, eikä tiedä koska tulee kun ei ole ilmottanut mitään"(huom nimet muutettu) Tässä vaiheessa oli jo vähällä ettei lähdetty ovet paukkuen.. Mies sitten soittaa siinä parit puhelut ja sanoo moneen kertaan asunnon numeron väärin ja me sitten korjailtiin miehen puheita. Hän vielä jatkoi muiden kolleegoidensa mollaamista "Matin kyllä pitäisi myös tietää tästä myös, mutta Matti onkin näköjään myöhässä" siinä me sitten odoteltiin puolituntia "Mattia" ja kun tämä vihdoin saapui niin arvatkaas tiesikö tämä asunnon avaimista, EI :D Yhdessä he sitten etsivät siinä ja löysivät lopulta jostain rivitaloon yleisavaimen.. Lähdettiin suunnistamaan asunnolle ja käveltiin tämän miehen perässä ja naureskeltiin että mitä vielä.. asunto oli B7 jota olimme menossa katsomaan ja mies marssii B6 asuntoon, huudettiin siinä sitten yhteen ääneen poikaystäväni kanssa "SE ON B7!" (varmaan kymmenennen kerran) Oikeaaseen asuntoon päästyämme mies alkaa selittämään "noh ei tämä kyllä NIIIIIN hirveä ole, mutta ei täällä kyllä home ainakaan haise" anteeksi mutta kuka vuokravälittäjä sanoon noin yrittäessään kaupata asuntoa?! :D Nyt jokaisen varmasti jo arvaakin että tehtiinkö me asuntoon hakemus vai ei :D

Pahoittelen epäselvää tekstiä, toivottavasti saitte edes jotai selvää :D
Onko teillä ollut ongelmia vuokrafirmojen kanssa?

Love Jenny

6 kommenttia on "Koirakuume"
 1. Käsittämätöntä toimintaa vuokrafirmalta! Me olemme vuokranneet kummatkin kotimme yksityisten kautta, eikä niiden kanssa ole tullut mitään ongelmia, päinvastoin kaikki on sujunut erittäin hienosti. Tiedän kyllä kavereita kenellä on ollut aika isojakin ongelmia juurikin vuokravälitysfirmojen kanssa. Ikävää tuollainen :/

  Ja meillä (tai no oikeastaan enimmäkseen vain mulla) on ihan hirveä koirakuume! Toivottavasti te saatte pian itsellenne oman hauvan! :)

  http://ellanooran.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep harmittaa kyllä tollanen toiminta! hyvä että teillä on onnistuneet vuokrat :) Hih kiitos, kova yritys ainakin on koiran etsinnässä, toivotaan että yritys palkitaan :)

   Katson sunkin blogis :-)

   Poista
 2. Voih :3 Corgit on kyllä hauskoja tapauksia. Jos et jo ole eksynyt corgien seuran sivuille niin tässäpä linkki sinne: http://www.corgiseura.net/ Sieltä löytyy hurjasti hyödyllistä tietoa rodusta, sekä sitten syntyneet ja tulevat corgi pentueet. Onnea vain koiran hankintaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) Kävin kyseisellä sivulla etsimässä pentua mutta ei ollut tuoreita ilmotuksia, toivotaan että niitä tulee pian, kiitos vielä! :>

   Poista
 3. Ei hitsi, millasta toimintaa vuokravälittäjän kannalta, ei mitään järkeä! :O

  Mun sukulaisilla on ollut mun elinaikana kaksi Corgia (kun toinen kuoli, he hommasivat vähän ajan päästä uuden), ne on tosi suloisia, kilttejä ja ihmisrakkaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei mun blogi ei oo ilmottanut tästä kommentista mitään, äsken selaillessani vanhoja tekstejä huomasin tän!! :o

   Jep ne on niiin suloisia, olisi kyllä mun unelmieni koirarotu ♥

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥