Nelly.com ordering & bad hair day

| on
12:11
Ihanaa on perjantai! Huomenna esiintyisi työpaikallani Suvi Teräsniska, mutta taidanpa jättää väliin ja tehdä jotain kivaa oman kullan kanssa :)
Viikko sitten postiin saapui vaatetilaukseni Nelly.comista, olin todella tyytyväinen tuotteisiin joten esittelempä ne teille
Musta löysä neule 25,95€ sekä punaiset kapea lahkeiset farkut vain 19,95€
Kultainen ristin muotoinen "niitti" sormus 7,95€ norm.12,95€. Näiden lisäksi tilasin muutamia alusvaatteita joita en viitsi tässä nyt alkaa esittelemään, mutta tykkäsin! :D


Tuossa viime sunnuntaina kuvaillessani syksy kuvia huomasin että oranssi hiusvärini oli haalistunut viikossa jo kokonaan pois ja tilalla haalean ruskeaa, kyllä ärsyttää!

Lähtökohta:

Viikon päästä:

Hyi hiukset on nyt ihan kamalan näköiset! Käyn kyllä tänään hakemassa uuden värin, mutta nyt tarvitsen mielipiteitä..  Tästä väristä olisi mahdollisuus vaikka mihin.

 Valitsenko nopeasti haalistuvan oranssin uudestaan..Kuvassa Ashlee Simpson

lähdenkö tummanruskeaan joka minulla on ollut vuosia(kyllästymiseen asti!) Kuvassa: Megan Fox

vai kokeilenko jotain uutta ja alan vaaleentamaan hiuksia raitojen kanssa? Kuvassa Jennifer Aniston

Loppuun tahdon vielä kertoa mahtavasta mahdollisuudesta jonka sain! Suuhygienia yhtiö BeconfiDent Oy otti minuun yhteyttä ja kysyi olisinko kiinnostunut testaamaan heidän Start Kitt hampaiden valkaisu tuotettaan ja tottakai olin kiinnostunut! olen aina halunnut kokeilla hampaiden valkaisua luonnollisen näköisesti tietenkin :)

Love Jenny
4 kommenttia on "Nelly.com ordering & bad hair day"
 1. mitä jos koittasit jotain tosi tummanruskeeta sävyä tai vaikkapa keskiruskeeta? :) kivan olonen blogi sulla! :)

  http://run-you-fool.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain sellasta vähän oon ajatellutkin, mutta se vaan että oon värjännyt hiuksia n.7 vuotta jollain ruskealla sävyllä niin se vähän jo kyllästyttää (kuukaudeksi-kahdeksi saattanut poiketa punaiseen tai johonkin muuhun väriin) :D kiitos :--)!

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥