Torstai päivittelyitä

| on
18:53
Ilmoitus luontoinen asia! Mut löytää nyt myös we♥it sivustolta nimimerkillä Jennyjanette, jos kiinnostaa käykää ihmeessä kurkkaamassa. Sieltä löytyy tällä hetkellä valitettavasti yksi ainoa omaa käsialaa oleva kuva, mutta jos/kun innostun kuvailemaan saatan lisätä sinne jonkun hyvän photon :) Lähinnä löydätte sieltä tykkäämiäni kuvia.


Toinen ilmoitus luontoinen asia! Voitin Diamond on nails-blogissa olleen arvonnan, jossa äänestin lemppari kynsiäni. Liisa sieltä lähettelee mulle paketin kun kerkiää, niin esittelen sen sitten teille. Hihi kivaa voittaa jotain :)

Oon innostunut nyt hirveesti meikkailusta ja alkanut lukemaan meikki-blogeja joten voitte linkkailla mulle sellaisia! Kynnet ovat jääneet vähän varjoon niiden lyhyyden vuoksi, mutta kasvatus yritys on kova.. Parit lyhkäset kynnet nyt sitten :(...

Nämä pinkit barbien pinkit kynnet tein sunnuntaina pikkusiskon synttärijuhliin, aika simppelit ja nopeasti tehdyt kynnet ja kuva on otettu vasta juhlien jälkeen, niin pientä kulumaa näkyykin peukalossa.

Ja toiset punaiset kynnet joihin sain netistä inspiksen, yritin etsiä sitä sivua mutta en enään muista missä oli :/ mutta kuitenkin.. pohjalla valkoinen lakka ja teippien avulla toteutetut kivat kynnet :)

kummat nappaa enemmän? vai nappaako kummatkaan? :D

Love Jenny
6 kommenttia on "Torstai päivittelyitä"
 1. Ihan täydellinen silmärajaus *-* Neonpinkki kynsilakka ei petä ikinä.. varsinkaan yhdistettynä glitteriin. Varsinaiset prinsessakynnet! :D http://not-another-mannequin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Oli omastaki mielestä onnistunut niin oli heti pakko kuvata :D totta :)!

   Poista
 2. Onko toi sun oma silmä? Vai onko ne piilarit tai mitkälie XD
  Mut jos on omat, niii aivan sairaan hienon väriset ! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on omat,kiitti :) salama vähän väärentää väriä ja lisäsin kuvaan kontrastia niin sekin kyllä hiukan hämää, mutta omat on :)

   Poista
 3. millä muotoilet sun kulmat, käytätkö jonkunlaista geeliä vai? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kulmakarva vahalla :) seppälästä tai vaikka pretty.comista löytyy wet'n wild kulmaväri paljetti tosiedullisesti missä on tää vaha mukana, suosittelen!

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥