Varoitus höpinä postaus!

| on
19:54
Moikka, täällä ollaan vielä!

Oon veryvery sori, tässä on ollu nyt kaks viikkoo sellasta säntäilyä, että en oo kyllä revennyt koneen ääreen kirjoittelemaan.. Mulla olis niin paljon postaus ideoita ja kerrottavaa, mutta kun ei oo ollu aikaa toteuttaa :( Huomenna lupaan alkaa tekemään sitä videopostausta, kun on vapaata ja Jessekin on töissä. Ja nyt kun kerran on ideoita, niin postauksia satelee sitten heti työssäoppimisen jälkeen (eli kahden viikon päästä) ;)
Oon aivan rätti väsynyt kahden viikon ilta ja aamu työpäivien jälkeen. Rytmit on niin sekaisin, kun vaan olla ja voi.. mulla on melkeinpä joka toinen päivä aamu ja joka toinen päivä ilta,hohhoijaa. Mutta tää kahvila jakso on kyllä paras työssäoppiminen tähän mennessä! Työntekijät on mukavia ja auttavat kyllä aina kun on tarve, kiitos heille! :)

Mulla oli tuossa sivussa se äänestys tulevasta videopostauksesta ja voiton vei "5 erillaista arkikampausta" ja toiseksi eniten ääniä sai "juhlameikki ja -kampaus".. aloitan toteuttelemaan siis ton 5 erillaista arkikampausta ja joskus toiste juhlameikin ja kampauksen, kun sekin sai paljon ääniä, kiitos äänestäneille :>

On ollut ihan hirvee häsääminen sen asunnon hankkimisen kanssa,nyt kun vihdoin löydettiin sopiva asunto, niin muutto siirtyi joulukuun loppuun, koska tässä asunnossa on kuukauden irtisanomis aika ja irtisanoa voi vasta kuun lopussa :( (tai tulee maksettavaa) Tein nettii jo koiran haku hakemuksenkin, kun luultiin että VIHDOINKIN vaivannäkö palkitaan, mutta ei..voi surkeuksien surkeus.. se siirtyi taas. Tsempatkaa mua!

Vielä kuva viime viikonlopulta, kun lähdin juhlimaan ystäväni synttäreitä Poriin.. Kiitos hauskasta illasta Taija ja Iida

Nyt tää tyttö lähtee värjäämään hiuksia, että kehtaa kampaus videoita sitten tehdä. Hyvää viikonloppua lukijat, byebye!

Love Jenny
4 kommenttia on "Varoitus höpinä postaus!"
 1. Kaunis kuva! postauksia odotellaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ yritän tehdä parhaani! :)

   Poista
 2. tee postaus siitä, miten olet tavannut poikaystäväsi ja kauanko olette seukanneet ym? Onko aina ollut ruusuilla tanssimista vai onko ollut joitain ongelmia ym.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm mun täytyy harkita tätä :) jesse ei halua kuviaan tänne eikä hirveästi hänestä puhuttavan, mutta harkitsen :)!

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥