Snowflake nails

| on
15:45
Heij alla!

Mulla on ollut ihan kaamee kuume flunssa muutaman päivän ja olen ollut vain kotona :( Toivon mukaan pääsen huomenna kouluun.

Huomasin harmikseni eilen että kaksi lukijoistani on poistunut, höh.. Onkohan takapakki tullut siitä, että en ole väsäillyt kynsiä vai ovatkohan lukijani ollut sellaisia jotka liittyivät vain arvonnan takia? :o

Nyt on pakko vähän puolustella :D Vaihtaessani koulua en tosiaankaan tiennyt että uusi kouluni on pelkkää opiskelija ravintolassa olemista (en olisi missään nimessä vaihtanut koulua jos tämän olisin tiennyt, koska en ole mennyt kouluun leikkimään ja tekemään asioita joita teimme Porissa ykkös-kakkos vuotena. ÄRSYTTÄÄ!) Noh päätin kutenkin väsäillä kynnet huvikseni, vaikka kynteni ovat koulun takia ärsyttävän lyhyet ja eri pituiset.


Suoriuduin mielestäni aika hyvin, sillä olen kokeillut leimaamista tasan kerran tätä ennen ja menetin hermoni :D Ja lyhyisiin kynsiin on tosi vaikeaa saada mahtumaan kuvia :/ Mutta harjoitus tekee mestarin, eikö?

Harmikseni jotku kuvista levisi hieman kun laitoin päälyslakan, vaikka annoin kuivua hyvin :o Osaako joku kertoa millainen päälyslakka sopii leimaamiseen? (käytin leimaukseen essencen leimauslakkaa ja essensen top coatia)

Mitäs tykkäätte lumihiutale kynsistä :)?
4 kommenttia on "Snowflake nails"
  1. Hianot! :) En tie miks on poistunu, mut itel on lukeminen jääny vähille kun oli niin pitkät välit ettet kirjottanu mitään, ni pääsi tämän seuraus unohtumaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihi kiitti :) Kirjoittelen yleensä tasasesti viikon välein ja välillä ollut viikossa kaksi postausta :o yhden melkein kahden viikon välin huomasin tuossa kuukausi sitten, mutta niinkuin lupasin siinä seuraavassa tekstissä ettei tule toistumaan :)

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥