Ongelmia Saksasta tilaamisessa

| on
16:44
Ajattelin kertoa teille harmittavan asian..
Lukijakilpailu siirtyy nyt ainakin vähän, koska palkinto paketti on mennyt hukkaan ilmeisesti kuljetukselta. Yritän selvittää asiaa ja olen tosi pahoillani tästä, mutta toivottavasti ymmärrätte sillä itseäkin harmittaa suunnattomasti. 

Tilasin siis palkintoon paljon kivoja kosmetiikka tuotteita kosmetik4less yritykseltä, jota olen kehunut paljon. Ei sitä koskaan uskoisi tapahtuvan näin, ennenkuin se sattuu omalle kohdalle ja voin sanoa että paketti ei ollut mikään älyhalpa :/
Suomen Posti on yrittänyt auttaa etsimään pakettiani, mutta enempää heidän puolestaan ei ole tehtavissä. Kuulemma koko pakettia ei edes ole rekistöröity Suomessa, eikä edes Saksan DHL kuljetuksessa.
En usko että kosmetik4less huijaisi minulta rahat ja kertoisi keksityn lähetysseurantakoodin. Tietysti sekin on mahdollista. Ja tosin jos en tule saamaan pakettia koskaan/rahojani takaisin en aijo tilata yritykseltä enään yhtään mitään.

Luulin ensin että syy on Postin, koska he antoivat saapumisilmoituksen viimeksi naapurilleni, mutta onneksi oli rehellinen naapuri.

Voiko sittenkin kosmetik4less huijata minua?
Onko teillä vastaavia kokemuksia? Entä miten olet toiminut näin käydessä? 

Love Jenny

6 kommenttia on "Ongelmia Saksasta tilaamisessa"
 1. Mä tilasin briteistä joskus jotain ja sitä pakettia ei kuulunut piiitkään aikaan. Sitten lähetin sinne mailia että mun pakettini ei oo saapunut ja ne pisti samantien selvitykset pystyyn että missä se on mennyt hukkaan ja muuta vastaavaa.. Samalla ne lähetti mulle sieltä samanlaisen tuotteen uudestaan. Siellä oli tosi hyvä palvelu. Pitäiskö sunkin kysyä että voisko ne lähettää samat tuotteet sulle uudestaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä selvis sen verran että syy on ilmeisesti sen DHL kuljetuksen.. Kosmetik4less vanno lähettänees sen paketin ja ottivat kuulemma yhteyttä DHL:lään ja ilmoittelevat mulle ku ne saa jtn selville :) kuulemma toistunu muidenkin kanssa :s

   Poista
 2. Ikävä kuulla toivottavasti asia selviää ehkä joku vetää siellä kuljetusfirmalla itelle noi paketit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :/ eniten täs harmittaa se että sielä oli paljon kivoja palkintoja teille.. ja itsellekkin oli luomiväripaljetti :(

   Poista
 3. Voi hitsi :( Mulla on vaan positiivisia kokemuksia Kosmetik4Lessistä... Toivottavasti asia selviää ja tottakai vaadit rahoja takaisin jos ei selviä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep itselläkin oli ennen tätä :/ no mutta kosmetik4less selvitti asiaa ja otti yhteyttä DHL:lään ja nyt pakettini on kuljetuksessa, hiih :)!

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥