Laatuaikaa ystävänpäivänä

| on
19:06
Iltoja ihanat!♥

Minun ystävänpäiväni meni hauskoissa merkeissä Tampereella, kun vietimme laatuaikaa Cumulus hotellissa Jessen kanssa.
Päivään kuului saunomista, hyvää ruokaa, olympialaisten katsomista ja muuta mukavaa. Huoneemme oli saunallinen Superio huone, joka oli pieni mutta viihtyisä.
Huone maksoi n.150€/2 hlö ja siihen sisältyi ilmaiset hodarin ja juoman molemmille, kuntosalin ja uimaaltaan vapaan käytön ja sisäänpääsy Tampereen erääseen yökerhoon (jota emme kuitenkaan käyttänyt koska 22-ikärajaa ei ilmoitettu varatessa)
Ensin meillä oli ongelmia saunan kanssa, kun emme tajunneet että saunan voi laittaa 3tunniksi kerralla lämpeämään, mutta muuten reissu sujui mutkitta ja lopulta saimme sen saunankin lämpeämään :D

(wufuuu tein elämäni ensimmäisen GIF:in :D)


 Kävimme syömässä hämeenkadun Panchovilla:ssa joka sijaitsi n.200m päässä hotellistamme. Valitsimme molemma lehtipihvin ja oli kyllä tosi hyvää :)

Cumuluksen "autotallissa" ei ollut enään tilaa joten meidät ohjattiin parkkeeraamaan auto p-hämppiin joka on Euroopan paras pysäköintihalli. On muuten todella kauniisti valaistu eikä ole yhtään niin ankean näköinen kuin muut parkkihallit. Ainoa miinus on että halli on melko kallis jos ei hae cumulukselta sopimus hintaista parkkipaikkaa.

Mitäs te teitte ystävänpäivänä? :)

Ihan hirmu kivaa muuten, kun nyt on viikon loma! Ajattelin ainakin tällä viikolla tehdä kivoja kynsiä ja kuvailla uusia vaatteita.
Eilen tehtiin Jessen kanssa suur siivous ja heitettiin kaikki turha pois, sen varalta jos joskus päästäisiin muuttamaan. Naapurit varmaan katsoivat huvittuneena kun raahattiin monta pussia tavaraa roskiin ;D
Tänään oltiin Porissa etsimässä Jesselle uusia vaatteita ja minä toimein vain makutuomarina :)

Love Jenny
2 kommenttia on "Laatuaikaa ystävänpäivänä"
 1. Tosi kivan olonen blogi sulla ja hienoja kuvia!:-)
  http://linssin-takana.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oij, kiitos kovasti ja kiva kuulla että miellyttää! :) ♥

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥