Linkitä blogisi PÄÄTTYNYT

| on
11:31

Heipä hei vaan ja hellät tunteet.
En ole vielä blogini aikana kertaakaan tehnyt tälläistä linkkaa blogisi juttua ja ajattelin nyt antaa teille kymmenen päivää aikaa linkittää kommentteihin blogisi. Käyn jokaisen blogin läpi ja valitsen Top 5 mielestäni mielenkiintoista/kivaa blogia ja esittelen ne omassa blogissani.
Kaipailen uusia blogeja luettavaksi ja tämän tarkoitus on myös että halukkaa löytävät uusia blogeja luettavaksi. Eli siis voit linkata blogisi vaikka se olisi jo ennestään tuttu minulle. Voin myös mainita sen verran että isot ja hyvä laatuiset kuvat ovat blogissa mun mieleen :)

Eli siis kerro lyhyt ja ytimekäs esittely blogistasi ja linkitä blogisi minulle. Nyt vaan sitten linkkejä tulemaan!! :)

Love Jenny
31 kommenttia on "Linkitä blogisi PÄÄTTYNYT"
 1. http://hugmetinkerhell.blogspot.fi/

  Nuori äiti (9/12) syntyneelle pikkumiehelle ja kihlattu vähän isommalle miehelle. Takana vakava F50.0 josta aloin paranemaan 2011 syksyllä ja matkalla normaalipainoon tulinkin heti raskaaksi. Blogini sisältää lapsiperheen arkea, söpöjä tyttöjen juttuja (hiukset, kynnet, meikit, vaatteet) omia piirustuksia, höpsöjä videoita + paljon valokuvia.
  Tervetuloa lukemaan! ♥

  VastaaPoista
 2. http://lapsiluonnon.blogspot.fi/

  18-vuotias nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi valmistuva tyttönen kirjoittelee elämästään, johon liittyy vahvasti koirat, valokuvaus, sekä luonnossa liikkuminen :)

  VastaaPoista
 3. http://mustantiikerinelamaa.blogspot.fi/

  17-vuotias, media-alalla opiskeleva naisen alku, jonka elämää vauhdittavat vuoden ikäinen porokoira uros Etelä-Suomen maalla. Mukana ehdottomat harrastukset: valokuvaus sekä koirankoulutuksen.

  VastaaPoista
 4. http://kissankynnet.blogspot.fi
  Harrastuspohjainen kynsiblogi, jota olen pitänyt nyt pari-kolme vuotta. Tähän asti olen lakkaillut luonnonkynsille, mutta lähitulevaisuudessa blogissa alkaa näkyä myös geelikynsiä. ;) Tervetuloa vaan kurkkimaan.

  VastaaPoista
 5. ellanooran.blogspot.fi

  20-vuotiaan neitokaisen tyyli ja lifestyle blogi, jossa paljon postauksia mm. päivän asuista, ostoksista, kauniista ja tyttömäisistä asioista sekä mukavasta arjesta! Toivottavasti tykkäät :)

  VastaaPoista
 6. http://lifeonwheels-kalle.blogspot.fi/
  20-vuotias pyörätuolilla (tai kepeillä) liikkuva tradenomi-opiskelija, joka kirjoittaa arjesta, harrastuksista, rakkaudesta ja vammaisuudesta.
  Pyrin poistamaan ennakkoluuloja ja muuttamaan ihmisten ajattelutapaa vammaisista ihmisistä.

  VastaaPoista
 7. http://tiiabc.blogspot.fi/
  Pian 16-vuotta täyttävä tyttö Pohjois-pohjanmaalta, Haapajärveltä kirjoittelee lifestyleblogia :-)

  VastaaPoista
 8. siniainoaurora.blogspot.fi

  14 vuotias tyttö kirjoittelee lifestyleä ja kaikenlaisia postauksia luvassa! Alussa vasta, joten ideoita ei paljon, mutta lukija + ehdotukset saavat yrittämään enemmän ja kovemmin! Tervetuloa järkyttymään!

  VastaaPoista
 9. http://sscats.blogspot.fi/

  21-vuotiaan lifestyletyylinen blogi. Aiheina mm. rakennekynnet, meikkijutut, sisustus, kissat, ruuanlaitto/leivonta yms muuta hömppää. Kamerana toimii nikon D3100. Tervetuloa kurkkaamaan! :)

  VastaaPoista
 10. http://littlethingswithjassy.blogspot.fi

  VastaaPoista
 11. http://nailaddictp.blogspot.fi/

  Kirjoittajalla ikää 18 vuotta, blogi käsittelee (kuten nimestäkin saattaa päätellä) kynsiä, eikä oikeastaan mitään muuta. Blogi on ollut pystyssä vuoden päivät, kynsiä olen lakkaillut koristelutarkoituksessa suurinpiirtein 2,5 vuotta, geelikynnet tulivat kuvioihin puolisen vuotta sitten :)

  VastaaPoista
 12. http://marriedtonails.blogspot.fi/

  Kynsiin ihan liikaa hurahtanut pikku maalaiskylän tytteli lakkailee ja koristelee kynsiään :) glitteristä ei oo puutetta! Välillä tulee tietysti höpötettyä muustakin kun kynsistä, mutta kynnet on pääsijalla. Mun blogi onkin sulle tuttu jo ihan kaukaisuudesta ;D

  VastaaPoista
 13. http://pearlyday.blogspot.fi/

  Muotia, valokuvausta ja pastellihiuksia rakastava 20-vuotias stadilainen Hemuli! Oon perfektionisti ja taiteellinen eli mun blogista löytyy kauniita ja huoliteltuja valokuvia ;) plus mulla on persoonallinen tyyli!

  VastaaPoista
 14. luna--still--loving.blogspot.be

  15-vuotiaan Belgiassa asuvan tytön lifestyle-blogi, kirjottelen elämästä ulkomailla :)

  VastaaPoista
 15. http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  20-vuotias opiskelija kirjoittelee elämästään ja opiskeluistaan sekä tyylistä!:)

  VastaaPoista
 16. http://nniinaa.blogspot.fi/

  16v tyttö etelä-suomesta kirjottelee lifestyle tyylistä kuvapainoitteista blogia :-)

  VastaaPoista
 17. http://jannejoonatan.blogspot.fi/

  18-vuotiaan pojan lifestyle blogi :)

  VastaaPoista
 18. Blogi on lifestyle -tyyppinen blogi, mutta pääosin ruoka- ja "myday" -painoitteinen. Pyrin tekemään postauksista mahdollisimman inspiroivia ja valikoin tarkasti postauksiin tulevat kuvat.

  http://annikaamandas.blogspot.com

  VastaaPoista
 19. http://writtenbyminna.blogspot.fi/

  Näin lyhyesti kerrottuna: linkin takaa löytää lukiolaisen valokuvuausblogin. :)

  VastaaPoista
 20. http://xheartxhenriikka.blogspot.com/

  Nuori äiti kirjoittelee ja kuvittaa kahvinhuuruista elämäänsä. Uskoo vahvasti keijuihin ja tonttuihin, näkee miehensä ja tyttärensä peikkoina ja kuvittelee toisinaan itsekin olevansa keiju. Pääosassa tämä hetki, tässä ja nyt. Toisinaan muistojen siivet lennättää menneisyyteen jossa elettiin niin iloista kuin surullistakin elämää. Sivuosissa rakkaus, askartelu, ompelu, pieni koti, musiikki, oudot jutut ja autot.

  VastaaPoista
 21. http://therealmofmaria.blogspot.fi/

  23-vuotiaan helsinkiläistytön elämää, ajatuksia, tyyli- ja sisustusjuttuja. Kirjoitan positiivisella otteella elämäni tapahtumista, ostoksista ja havainnoista. Ajoittain syvällisempää pohdintaa mieltä askarruttavista asioista.

  VastaaPoista
 22. http://eetusreign.blogspot.fi/

  16-vuotiaan pojan lifestyle-tyylinen blogi :)

  VastaaPoista
 23. http://blumenwies.blogspot.com/

  16-vuotias lukiolaisneiti, ikuinen maalaistyttö ja oman elämänsä taidemaalari bloggaa itselle tärkeiden asioiden puolesta: opiskelu, treeni, hyvä ruoka, luonto, valokuvaus, ihmissuhteet, mielipiteet.. Tervetuloa :-)

  VastaaPoista
 24. http://miestenlogiikka.blogspot.fi/

  Sex and the City-inspiroitunut blogi, jonne parikymppinen nuori nainen höpisee sinkkuelämästään ja ihmettelee miehiä sarkastisin ottein ja välillä vähän syvällisemminkin.

  VastaaPoista
 25. NOU PROBLEEM

  19-vuotias Annika tyttönen, joka kirjoittelee blogissaan elämänsä pienistä ja suurista ilonaiheista! :)

  VastaaPoista
 26. Hei! Tervetuloa seuraamaan meidän arkea ja juhlaa: ruusuillatanssimistasittenkin.blogspot.fi

  Olen 26 vuotias, yhden vuoden ikäisen tytön äiti. Onnellisesti naimisissa. Kirjoitan arjesta, juhlasta, treeneistä (Fitmom projekti meneillään), matkustamisesta, lastenvaatteista, ruoasta eli milloin mistäkin! Kaikki uudet lukijat ovat lämpimästi tervetulleita!

  VastaaPoista
 27. http://omanelamanikuningas.blogspot.fi 17-vuotiaan nuorukaisen elämää lifestyle-blogin muodossa. Blogissani pääset seuraamaan jokapäivisen elämäni lisäksi niin valokuvausta, kuvan käsittelyä, kuin miesten muotiakin ;)

  VastaaPoista
 28. http://the-inspination.blogspot.fi/

  lifestyle blogi by 17-v tyttö, joka tsemppaa itseään pääsemään omaan parhaaseen mahdolliseen oloon, toivoen että antaa muillekkin toivon kipinää:)

  VastaaPoista
 29. mischievousmixture.blogspot.fi

  miksaus lifestylea, mussutusta mun päivittäisestä elämästä ja fiiliksistä, paljon kuvia ja tekstiä ! ruudun toiselta puolelta löytyy 16-vuotias tyttö narniasta joka rakastaa teetä, kissoja, villapaitoja ja mansikoita ja hallitsee kiroilun jalon taidon sekä sarkasmin käytön.

  VastaaPoista
 30. http://heidichristinas.blogspot.fi/

  17-vuotiaan Helsinkiläistytön lifestyle/muotiblogi :--) Paljon tuunausjuttuja yms.

  VastaaPoista
 31. http://mylifeasamaterialwhore.blogspot.fi/

  Kesäkuussa 19vuotta täyttävä juuri lukiota lopetteleva tyttö, joka rakastaa hyvää seuraa, juhlimista, kissoja, muotia ja kauneudenhoitoa, hyvää ruokaa ja shoppailua :) Blogini on sekoitus näistä kaikesta ja paljon muustakin!

  VastaaPoista