Viisi linkitettyä blogi suosikkia

| on
13:14
Noniin, nyt olen käynyt linkatut blogit läpi ja tutustunut niihin :) Iso kiitos kaikille bloginsa linkittäneille, kaikki blogit olivat ihania ja iski valinnanvaikeus ♥ mutta top 5 lupasin valita, joten tässä ne tulevat:


Nou probleem: Blogissa kirjoittaa 19-vuotias Annika elämästään isojen ja hyvien kuvien kera. Blogia lukiessa tuli hyvä fiilis Annikan iloisen elämänasenteen ja hauskojen gif:ejen ansiosta! ♥ Blogi jää helposti mieleen ja postaustahti on hyvä :)

"19-vuotias Annika tyttönen, joka kirjoittelee blogissaan elämänsä pienistä ja suurista ilonaiheista! :)"

BLUMENWIES: 16-vuotiaan Elinan blogissa paljon treeni ja luonto kuvia. Ihastuin ensisilmäyksellä blogin omaperäiseen banneriin! Vieraillessa blogissa tuli heti sellainen fiilis että nyt on pakko päästä lenkille ja ulos! :D Eli minusta blogi motivoi liikkumaan. :)

"16-vuotias lukiolaisneiti, ikuinen maalaistyttö ja oman elämänsä taidemaalari bloggaa itselle tärkeiden asioiden puolesta: opiskelu, treeni, hyvä ruoka, luonto, valokuvaus, ihmissuhteet, mielipiteet.. Tervetuloa :-)"Mischievous mixture: Ihastuttava lifestyle blogi 16-vuotiaan persoonallisen neitokaisen elämästä. Elisa kirjoittaa blogissaan rennosti arkipäivistään. Blogissa paljon kuvia ja hän on saavuttanut huikeat 1104 lukijaa ja nyt myös minut :)

"miksaus lifestylea, mussutusta mun päivittäisestä elämästä ja fiiliksistä, paljon kuvia ja tekstiä ! ruudun toiselta puolelta löytyy 16-vuotias tyttö narniasta joka rakastaa teetä, kissoja, villapaitoja ja mansikoita ja hallitsee kiroilun jalon taidon sekä sarkasmin käytön."The Realm of Maria: Blogissa törmäät valoisiin hyvälaatuisiin kuviin sekä ihaniin asukokonaisuuksiin. 23-vuotias Maria kirjoittelee postitiivisella asenteella elämästään, jossa mukana puoliso Tommi, Jedi koira ja kissa käpy :) Kaiken kaikkiaan ihana blogi ♥

"23-vuotiaan helsinkiläistytön elämää, ajatuksia, tyyli- ja sisustusjuttuja. Kirjoitan positiivisella otteella elämäni tapahtumista, ostoksista ja havainnoista. Ajoittain syvällisempää pohdintaa mieltä askarruttavista asioista."
Ellanoora's story: Parikymppinen Ellanoora kirjoittelee tyttömäistä lifestyle/tyyli-blogia. Kauniit asukuvat ja selkeä kirjoitustyyli vie mennessään joka lukijan. Tulen ehdottomasti lukemaan hänen blogiaan myös jatkossa ♥

"20-vuotiaan neitokaisen tyyli ja lifestyle blogi, jossa paljon postauksia mm. päivän asuista, ostoksista, kauniista ja tyttömäisistä asioista sekä mukavasta arjesta! Toivottavasti tykkäät :)"Blogeja ei ole muuten luokiteltu missään erityisessä järjestyksessä, koska jokainen oli omalla tavallaan hyvä! Toivottavasti myös te löysitte uusia blogeja lukulistallenne! :) Ps. en piilota linkitettyjä blogeja linkitä blogisi-postauksesta, joten voitte halutessanne sieltä etsimään mielenkiintoisia blogeja. (mutta enään postaukseen ei voi kommentoida) :)

Love Jenny
12 kommenttia on "Viisi linkitettyä blogi suosikkia"
 1. Oi että, kiitos paljon tästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi että linkitit! :) sait musta uuden lukijan♥

   Poista
 2. Vautsi, kiitoksia todella paljon tästä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti myös sulle että linkkasit, sulla on kiva blogi! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. hih, kiitos itsellesi vain kun linkkasit! :-)

   Poista
 4. Oi, pari tuttuakin löytyi joukosta, mutta suurin osa oli uusia tuttavuuksia. Täytyy tutustua niihin paremmin! :>

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itselle jokainen näistä oli uutuuksia :) suosittelen, todella kivoilta blogeilta vaikuttivat jokainen! :>

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Hih kiva että tykkäsit, kiitti itsellesi! :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. ole hyvä vain :3 päätin vetää tyttö viisikolla vaikka hienoja poikien blogejakin oli :)

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥