Kesä fiilistelyä

| on
21:24
Heipsan! Miten voitte?♥
Täällä odotellaan jo kovasti kesä kelejä. Oon ostellu jo kaikkee kivaa kesäksi ja varmaan on muutamat uutuudet jäänyt esittelemättä. Eniten kesässä odotan ihania kesävaatteita ja auringon ottoa!


Elloksen asiakkaana postilaatikkoon kopsahti -50% kalleimmasta tuotteesta ja lisäksi tilaajalahjana valkoinen pussilakana setti, olihan se nyt pakko mennä katsastamaan mitä Elloksella oli tarjota. Päädyin valitsemaan kahdet kirjavat bikinit joihin olen todella tyytyväinen. Toisen yläosista otin valkoisena jota pystyy yhdistelemään eriväristen alaosien kanssa. Oranssissa alaosassa sivuissa nyörit, joissa kivat kullatut koriste renkaat. Lisäksi mukaan tarttui sukkapaketti, koska niitä nyt aina tarvitsee :) 
Oma kokoni ainakin täsmäsi täydellisesti, joten voin suositella elloksen bikinejä. Tietysti täytyy ottaa huomioon, että vartalot ovat erimallisia ja kaikki merkit eivät aina ole hyvän mallisia.

Olen oikeasti oikea bikini friikki. Kuvailin teille osan bikini kokoelmastani samalla kun heittelin vanhoja bikinejä pois, joita en enään käytä.
Miltä teidän bikini muotinne näyttää tänä kesänä?

Bikineiden lisäksi ostin muutakin kivaa...


.. tämän ihanan kukkakuosisen röyhelö hameen ostin eräältä fb-kirppikseltä. Tykkään ihan älyttömästi kaikista kukkakuvioiduista vaatteista. Hameen voi yhdistää hyvin valkoisen topin, korkojen ja kivojen asusteiden kanssa ♥ Jos piikkikorot eivät miellytä niin ihanat kiilakorkoiset sandaalit tai balleriinatkin sopivat asukokonaisuuteen.
Toivotaan että pian kelit suosivat ja voin pukea tämän ihanuuden :)
Mitäs tykkäätte? Oletteko jo ihan täynnä kesähömpötystä vaikka kesä ei ole vielä kunnolla alkanutkaan? :D 

ps. koiran etsinnässä ollaan hieman edistytty ja löysin juuri syntyneen pentueen, toivotaan että tälläkertaa tärppää, kun otin yhteyttä jo paljon ennen pentujen syntymää!


2 kommenttia on "Kesä fiilistelyä"

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥