My lovely graduation dress♥

| on
16:42
Hyvää äitienpäivää kaikille ihanille äideille!

Oman äidin kanssa vietin äitienpäivää jo torstaina. Sää ei suosinut mutta emme antaneet sen haitata. Grillailimme ja vietimme aikaa tyttöjen kesken.
Torstaina olin myös työhaastattelussa jonka johdosta sainkin töitä, wihii! "Vaihdan" alaa ja menen kauppaan töihin. Poriin muuton takia lopetin työt Stadium live clubilla/Oluthuoneella, koska työmatka on liian pitkä. Kiitos vielä kaikille huippu työkavereille ja työnantajalle kuluneesta vuodesta! :)

Ajattelin kertoa teille vähän omakohtaisia kokemuksia ebaysta tilatessa. Sähköpostittelimme alkuun myyjän kanssa paljon ja hän vaikutti luotettavalta (99% positiivista palautetta), joten tilasin häneltä valmistujaismekon ebayn kautta kaksi ja puoli viikkoa sitten. Kun maksu oli suoritettu, myyjä ei vastannut enään sähköposteihin. Kahden viikon jälkeen kyselin perään että onko mekko jo postitettu, koska hän lupasi postittaa sen välittömästi maksun jälkeen. Vastauksena kuitenkin tuli että mekko olikin loppu varastosta, hupsis. Myyjä palautti rahat pyynnöstä, mutta eniten tässä ärsyttää että myyjä vannoi lähettävänsä sen heti eikä kertonut sen loppuneen varastosta, kun vasta kaksi viikkoa maksun jälkeen.
Muut pienemmät tilaukset ovat sujuneet mutkitta, mutta ilmeisesti ei kannata tärkeitä ja kalliimpia asioita tilata ebaystä vaikka myyjä vaikuttaisikin luotettavalta.

Noh vastoinkäymisistä huolimatta löysin unelma mekon kohtuu hinnalla Porin Ratsulasta! Mekko on sellainen kun etsinkin, turkoosi tyllimekko jossa takana nyöritys. Jotain kivaa timanttia tosin olisi voinut mekossa vielä olla, mutta olen ihan tyytyväinen koska en uskonut löytäväni Porista sellaista mekkoa :)

Tämä Fashion new york- mekko olisi maksanut normaalisti 189€ mutta sattui olemaan alennuksessa, olipa tuuri että löysin tämän kun muut mekot maksoivat 200-300€. En tiedä oliko näitä enemmän aikaisemmin, mutta tämä oli ainokainen vaaterekissä. Mekossa on mukana olkaimet ja mekon värinen hartiahuivi, mutta en taida itse pitää niitä, tykkään enemmän olkaimettomasta mekosta. Yläosa on hieman iso joten aijon viedä tämän vielä liikkeeseen kavennettavaksi omien mittojen mukaan, jotta nyörit levenevät kauniisti :)Mitä mieltä olette tästä ihanuudesta? :) ♥


Ajattelin mekon kanssa jotain tämän tyylistä kampausta, mitä olette mieltä? :) vähän kiharaa sivulle tai ehkämpä tyylikäs tekokukkasepele tai muita hiuskoristeita hillitysti.


6 kommenttia on "My lovely graduation dress♥"
 1. Aivan täydellinen mekko!

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, oli kyllä tosi mieluinen löytö! :)

   Poista
 2. Voi ei aika ikävä toi ebay juttu :/ oliko kyse just siitä riikinkukkokuvioisesta mekosta? Toikin mekko on kyl tosi kiva ja sopii varmastin erinomaisesti sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, oli just se harmittaa kyl hiuka ku olis ollu ihan unelma :/ voi kiitos tykkään kans kyl paljon tästäkin! :)

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥