Blogin 1v synttäri arvonta!

| on
18:07
Heipsan ihanaiset!

Tänään starttaa käyntiin blogin 1v synttäreiden kunniaksi arvonta! Päätin että kokeilen jotain uutta enkä ostakkaan teille palkintoa ensin vaan nyt saatte itse vaikuttaa.. Eli saatte päättää kahdesta vaihtoehdosta

1 Vaihtoehto: 20€ arvoinen lahjakortti valitsemaasi vaatekauppaan (vaihtoehtoina h&m, seppälä tai ginatricot)

2 Vaihtoehto: Yllätys kosmetiikka paketti (arvo n.20€)
Säännöt: Osallistuaksesi sinun on oltava julkinen lukijani bloggerin kautta (voit myös liittyä kilpailun aikana) Jätä kommenttiboksiin toimiva sähköpostiosoitteesi, ilman sähköpostia lähetetyt kommentit hylätään heti enkä tällä kertaa kysele perästä niitä. Arvonta päättyy 13.6 klo 12, jonka jälkeen arvon voittajan mahdollisimman pian random.orgin kautta.

Sinulla on myös mahdollisuus saada lisäarpoja seuraavasti:
-Mainosta arvontaa blogissasi ja linkitä kommenteihin postaus jossa olet mainostanut ( 2 lisäarpaa)
-Kerro mihin vaatekauppaan tahtoisit lahjakortin TAI jos valitset yllätys kosmetiikka palkinnon kerro mitä haluaisit sen sisältävän esim. "haluaisin että palkintoni sisältää kynsilakkoja tai meikkivoiteen sävyssä light" (1 lisäarpa) Voit ehdottaa monia mutta tuotteen osto riippuu saatavuudesta ja paketti voi sisältää muutakin kuin mitä toivot. Huom palkinnon ostan vasta arvonnan jälkeen mutta tuotteen merkkiin et voi vaikuttaa. Jos et kerro kommentissasi haluatko lahjakortin vai yllätyspaketin niin minä teen valinnan puolestasi :)
-Kerro mielipiteesi blogistani (1 lisäarpa)

Eli sinulla on mahdollisuus saada 1 arvan+4 lisäarpaa


Postitan palkinnot vain suomeen ja kustannan palkinnon+postikulut itse. Jos voittaja ei vastaa 5päivän kuluessa sähköpostiini, niin arvon uuden voittajan aina kunnes joku vastaa.

Arvonta alkaa N-Y-T, nyt! Onnea arvontaan!♥