New ebay products

| on
19:28
Ongelmallisin viisaudenhammas on nyt poistettu ja hammassärystä toivuttu, joten palaan blogin pariin! :) Kipu oli niin kova että mun oli pakko käydä taas päivystyksessä ja sain kortesonipiikin. Soitinkin heti hammaslääkäriin että nyt hammas on revittävä irti, kipu on niin kovaa ja sainkin heti seuraavaksi päiväksi ajan. En siis saanut aikaa nukutukseen (aluperäisten suunnitelmien mukaan) vaan mulle annettiin diapameja, jotta pelko kaikkosi. Hihittelin itsekseni käytävässä lääkkeiden takia ja olo oli tosi rento, eikä hampaan poistokaan ollut paha :D Joten kaikille teille jotka pelkäävät poistoa: Älkää kärsikö turhaan kivusta vaan hakeutukaa heti hoitoon, unohtakaa kauhukertomukset, koska tässä on teille YHÄ elävä esimerkki, HAMMASLÄÄKÄRI PELKO MELKEIN VOITETTU JEIJ! Kiitos vielä minua hoitaneelle hammaslääkärille! :)

Mutta itse asiaan.. Tulin esittelemään taas ostoksiani ja tällä kertaa kaikki on tilattu ebaystä. Olen jännittänyt tulevatko tuotteet koskaan perille mutta ihan suotta! En joutunut pettymään yhteenkään tuotteeseen ja kaikki ovat ainakin toistaiseksi ehjiä.
Tämä ihana pöllö kaulakoru oli ehdoton lempparini! Oon tahtonut jotain pöllö korua jo pitkään ja nyt löysin täydellisen yksilön! Veikkaan että tämän tyylisiä saattaisi olla myynnissä päälle kympillä Glitterissä, mutta ebayssa se maksoi 0,99£ eli vähän päälle euron. Myös kaikki seuraavat maksoivat saman verran.

Kuvan perusteella luulin näiden olevan rannekoru setti, mutta ne ovatkin yhdessä päistä ja kiinnityksenä on normaali korulukko. 

Veikkaan että tästä kultaisesta sormuksesta lähtee väri kovassa käytössä, mutta ei ollut kalliskaan :)

Valkoisen ja kultaisen yhdistelmä on edelleen mun suosiossa♥

Ostin myös vaalean beigen bleiserin, mutta tahdon jättää paremmat kuvat asukokonaisuuksia varten. Sen verran kuitenkin tahdon sanoa että ei haissut märältä koiralta ja vaikutti kestävämmältä mitä maksoi, jos niin voi sanoa :D? Tällä kevyellä bleiserillä hintaa oli 3,59£.
Rohkeasti vaan tilailemaan vaatteita ulkomailta jos houkuttaa! Kyllä melkein sanoisin että kestää yhtä hyvin kuin edulliset h&m vaatteet vaikka moni sanoo muuta. Tietysti huonoja kokemuksia jollekkin voi sattua, mutta en menisi yleistämään koska ainakin omat tilaukseni ovat olleet onnistuneita.
Lisää ostoksia on luvassa myös myöhemmin :)

Mitä muuten piditte kuvien "revisiitasta"? Miellyttääkö enemmän valkoinen tausta joka on blogissa tullut tutuksi vaiko hillitty rekvisiitta? 
Kuulen myös mielelläni muiden kokemuksia ulkomailta tilaamisesta! :)♥


8 kommenttia on "New ebay products"
 1. Ihania ostoksia ja ebaystä löytyy kyllä ihania edullisia vaatteitakin.Eikä jokaisella vastaantulijalla samanlaisia päällä =)
  Mullekki tullu taas pari ostosta.Täytyy joku päivä esitellä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niimpä, kiva kun on edes vähän erillaista vaatetta :)
   Jään odottelemaan postausta :p

   Poista
 2. Kivoja ostoksia ja ainakin mä tykkään enemmän rekvisiitan kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että tykkäät mä ajattelin nimittäin jatkossa panostaa enemmän niihin :)

   Poista
 3. Koskas waldon blogiin tulee jotain uutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerroin täällä blogissa että waldon blogi lopettaa valitettavasti, koska mulla ei ole aikaa kahdelle blogille :( Tahdon panostaa kunnolla tähän vanhaan <3 Mutta älä huoli, nimittäin jatkossa täällä tulee olemaan postaukset waldosta ja niitä tulee heti kun vain ehdin :)

   Poista
 4. Toi kaulakoru on kyllä niin söpö :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥