Tee se itse: ~BB-voide~

| on
12:34
Varmasti jokainen on kuullut BB-voiteista enemmän tai vähemmän ja ehkäpä omistaa sellaisen. Lähivuosina BB-voide on ollut tuote, joka jokaisen naisen meikkipussista pitäisi löytyä. Moni tietää että sen tarkoitus on kosteuttaa, suojata uv säteiltä ja myös peittää ihon pieniä virheitä.
Mulla itsellä on ollut käytössä Yves Rocherilta Sublime skin BB-voide, joka loppui tuossa viikko takaperin. Monessa blogissa on ollut nyt näitä itse tehtyjä voiteita ja päätin tehdä itsekkin sellaisen loppuneen tilalle.
Nyt ajattelin vinkata siitä teille, jotka eivät ole vielä kuulleet siitä miten voi tehdä BB-voidetta vastaava voide itse ja halvalla. 
Tarvitset: Tyhjän ja puhtaan lasipurkin, kosteus-, aurinko- ja meikkivoidetta. Itse valitsin niitä mitä minulta jo ennestään kaapista löytyi eli lasipurkiksi puhdistetun FitMe meikkivoide pullon, Yves Rocherin korjaavan ja kosteuttavan kosteusvoiteen, Nivean aurinkovoiteen jossa on suojakerroin 15 (mitä isompi suojakerroin niin tietysti sitä parempi varsinkin jos viihdyt ulkona) sekä Giordanin meikkivoiteen sävyssä 10. 


Ensin puhdista lasipurkki jota käytät, tottakai koska tuote tulee ihollesi. Sitten laita purkkiin 1/2 kosteusvoidetta ja 1/2 meikkivoidetta. Lisää joukkoon aurinkovoidetta. Sekoita hyvin ja tarkasta koostumus lisää tarpeen mukaan voiteita. Voit koristella purkin halutessasi. TODELLA HELPPOA, vai mitä! :)
Muista kuitenkin että BB-voiteen ei ole tarkoitus peittää meikkivoiteen lailla vaan ennemmin tasoittaa ihon omaa sävyä, joten käytä meikki voidetta joka on lähellä omaa ihon sävyäsi.


Jos tahdot helpottaa tekemistä, kannattaa valita laakea lasipurkki, jotta saat sullottua helpommin voiteet sisälle, eikä niinkuin minulla oli purkin pielet ihan sotkussa, kun niin kovasti tahdoin pumppu pullon :D


Itse en ole kovin taiteellinen ihminen joten oma koristelu tässä tapauksessa tarkoitti vain kirjoittamista, mutta voit esimerkiksi tulostaa tai leikellä lehdistä kuvia/kirjaimia halutessasi.
Testasin tätä heti iholleni ja se sulautui täydellisesti, joten voisi sanoa että onnistuin hyvin. Melkein yhtä  hyvää kuin edellinen BB-voiteeni :D 

Ohje on siis kopioitu netistä ja alkuperäistä ohjeen keksiää en tiedä, kun näitä on niin monta eripuolilla. Tein tämän lähinnä syystä, että tahdon myös ystävien saavan tiedon tästä mahtavasta ohjeesta, jotka eivät lue muiden kuin minun blogia. Kuitenkin teksti on kirjoitettu omin sanoin eikä todellakaan ole kopioitu muilta.

Oletteko itse tehneet bb-voidetta vai ostatteko suosiolla kaupasta?


Xoxo JennyJanette

10 kommenttia on "Tee se itse: ~BB-voide~"
 1. Tähän oli suora kopio toisesta blogista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainitsin kyllä että näitä on ollut muissakin blogeissa, ainakin 3 tietämässäni. Tein tän lähinnä että kaverit jotka eivät lue muita kun mun blogia saavat tiedon myös tästä kivasta vinkistä. :) Ohje on kyllä kopioitu, mutta teksti on ominsanoin kirjotettu eikä lähellekkään samallainen kuin muissa, linkkaa tähän jos näin kuitenkin on. Kirjoitan tämän nyt tuohon tekstin loppuun jos tämä asia sinua häiritsi... Kiitos tietysti hänelle joka tämän ohjeen keksi! ♥

   Poista
 2. Apua, ihana nähä että tää idea on levinny niin paljon ja että te ootte tätä kans kokeillu !:) alunperinhän tää idea oli weheartit:stä mutta blogien puolella ohje oli ensimmäistä kertaa täällä mun blogissa :) verppasblog.blogspot.com ja kiva kun ilmoitit kuitenkin että ohje on kopioitu netistä kun olen tässä nyt seuraillut kun ihmiset on kokeillu tätä ja sitten ei oo ollu mitään mainintaa mistä ovat idean keksineet tai sitten on sanottu että ovat itse keksineet kyseisen idean vaikka tekstistä huomaisikin että ohje on kopioitu suoraan minulta :) Ja tosi kivan näkönen tuli tosta purkista !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten kiva että löytyi tämän "keksijä" :) Joo tottakai ilmoitan asiasta, sillä musta olisi väärin väittää sitä omakseen! Onpa ikävää ettei kaikki ole siitä maininneet >:( Tää on tosi kiva ohje niin oli kans pakko jakaa se ystäville! :) ♥

   Poista
 3. Tää oli tosi hyvä postaus :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Joo niin munki mielestä, siks oliki pakko jakaa se :)

   Poista
 5. Tee hair care routine tai jotain missä kerrot sun hiuksistas! sulla on upeet hiukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon joskus tehnyt hiusten hoitotuotteista postauksen joka löytyy täältä> http://jennyjanette.blogspot.fi/2014/03/hair-products.html
   Mutta voisin kyllä tehdä jonkun muun hiuksista kertovan jutun joskus, hyvä idea kiitos ehdotuksesta! :) Oii kiitos <3

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥