1 MAKE A WISH - JennyJanette

MAKE A WISH

 Tänne listaan postaustoiveita :) Kiitos toiveestasi♥

Toiveet:
♦Asuntopostaus
♦Asuntopostaus videolla
♦Video: Hiusten kihartaminen suoristusraudalla
♦ Hair care routine tai joku muu hiuspostaus
♦Elämäni kohokohtia
 ♦Koulutus & unelma-ammattini
♦ Video: Arkimeikki
♦Meikki tutorial
♦ "Millainen olit nuorempana, lapsuudessa, pahimmassa teini-iässä? Ois kiva lukea postaus missä kerrot itsestäs monien vuosien takaa. Mitä teit, perheestä, ystävistä, koulusta ja vaikka harrastuksista!" 
♦"Kysy kolmea ystävääsi kuvailemaan sinua rehellisesti luonteeltasi ja kopsaa ne vastaukset postaukseen, sen jälkeen kerro millaisena pidät itse itseäs."


Kuva: we heart it

6 kommenttia

 1. semmonen missä avaat sun elämän kohokohtia (: mitä nyt tähän asti on sattunut tapahtumaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva ehdotus! katsotaan mitä saan aikaseks, kiitos! :)

   Poista
 2. kerro sun tän hetkisestä koulutuksesta ja unelma-ammatista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksesta! :> joku koulutuksesta kertova mulla oli, mutta tosin Porin tarjoilija koulusta joten voisin kyllä tehdä uuden Kokemäen koulusta :)

   Poista
 3. Make a wish - toivoisin että blogisi aktivoituisi enemmän, tuntuu että postauksia tulee nykyään paljon harvemmin. Jaksaisi seurata paremmin jos blogi päivittyisi jokin muu kuin bannerikin useammin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä kanssasi! kerran viikossa päivittäminen on liian harvoin. Valitettavasti mulla on töitä 5päivää viikossa ja tänäänkin on esimerkiksi niin että olen 8.30-15 autokoulussa ja viideltä alkaa iltavuoro, täytän tänään 20v ja olisi kyllä kivaa tulla postaamaan ja tehdä ehkä jotain kivaa, mutta siihen ei nyt vaan ole aikaa :( Varsinkin tässä muuton ohella kun on 5päivää viikosta töitä niin vapaapäivät menevät siivoiluun järjestelyyn ja pian alamme rakentamaan aitaa pihaan. Tosi kiirettä pitää siis :) Yritän parantaa kunhan tää vähän rauhottuu!

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥