1 Kaksi takkia päällekkäin - JennyJanette

Kaksi takkia päällekkäin

Tiedättekö fiiliksen kun talvella tuntuu että ulkoilu pukeutuminen painottuu yhteen tai kahteen samaan takkiin koko talven ja näin tuntuu että pitäisi samaa asukokonaisuutta joka päivä. Itse lukeudun näihin ihmisiin jotka kaipaavat vaihtelevuutta asuihinsa, mutten silti tahdo palelluttaa itseäni muodin takia. Cittarissa pyöriessäni selasin rekkejä ja silmäni tarttuivat pakosti yhteen henkariin jossa riippui kaksi takkia huolimattomasti päällekkäin luultavasti jonkun asiakkaan jäljiltä,  nano sekunnissa nappasin henkarin käteeni ja mietiskelin siinä että vitsit miten nämä kaksi mätsää kyllä niin hyvin yhteen ettei niitä vain voi erottaa. Lila kevyt toppatakki sai ystäväkseen tumman sinisen softseltakin. 
Röhnisch Hazel trikoot 15€ norm 39.90,- | Iguana Carly kevyt toppatakki 10€ norm 29.90,- | Torstai Safina softselltakki 35€ norm 69.90,- | Säästin siis melkein 80 euroa.  Tässä kahden takin yhdistämisessä on myös se hyvä puoli jos tulee kuuma saa toisen takin pois päältä. Itse en ehkä lähtisi yhdistämään kahta samaa materiaalia olevaa takkia mutta toinen toimiva yhdistelmä voisi olla päälle softsell ja alle fleece takki. Villakangastakin alle jakkutakki, nahkatakin alle farkkutakki ja niin edelleen. En olisi koskaan voinut kuvitella pukevani lilaa takkia ylleni, mutta selvästi olisi pitänyt sillä omaan silmään ainakin näyttää tosi raikkaalta. Kerrospukeutuminen talvella kannattaa nimittäin kerrokset haalivat väliinsä ilmaa joka tekee pukeutumisesta vieläkin lämpimämmän.Tuntuuko sinusta hölmöltä laittaa kaksi takkia päällekkäin? Aijotko kokeilla tätä kikkaa?

Xoxo JennyJanette

1 kommentti

  1. Aivan ihana asu! Kaksi takkia näyttää sopivan oikein hyvin päällekkäin. Enpä ole itse koskaan tullut ajatelleeksi, että näinkin voisi tehdä. Täytyypä kokeilla!

    VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥