1 Katsaus kevään 2014 muotiin - JennyJanette

Katsaus kevään 2014 muotiin

Tutkein tulevaa kevään muotia ja kokosin niistä mielenkiintoisimmat asukokonaisuuksiin.

Kevään 2014 muodissa näkyy kulutettua farkkua ja raidallista merimies henkisyyttä. Monelle tulee varmasti merimies henkisestä asusta mieleen äijämäisyys, mutta lisää asuun tyttömäiset korot ja koruja niin asusta tulee hetkessä naisellisempi.
Jo viime vuoden muodista tutut pastelli sävyt palaavat taas muotiin. Uskalla käyttää rohkeasti erityisesti puuterinpinkkiä, laventelinsinistä ja pistaasinvihreää. Oijoi, ihanan hattaraisia pastellin sävyt♥ Muodissa myös kukkakuvioidut vaatteet.

Kevään myötä tulevat super rennot kauluspaidat. Väreinä kannattaa suosia deminiä, vaaleansinistä sekä valkoista. Kauluspaidan voi jättää rennosti vain liehumaan tai työntää paidan helman osittain housuihin. (kaikki kuvien vaatteet löytyvät nelly:stä tai zalando:sta)

Kevään juhlamuodissa kannattaa suosia kellohameita sekä metallin sävyisiä tai kiiltäviä kankaita. Vaatemudissa näkyi myös graaffisiakuvioita, mustavalkoisuutta sekä rentoa urheilu pukeutumista. On siis aika monipuolinen kevään muoti, vai mitäs sanot? :)

Itse odotan innolla etenkin pastellisävyjä ja rentoa kauluspaita pukeutumista
Mitä olet mieltä kevään 2014 muodista ja odotatko jotain erityisesti?


Love Jenny







4 kommenttia

  1. Ihania vaatteita kaikki! Mulla kun vaan meinaa olla "erikoinen" keho, että ikinä mikään muodissa oleva ei sovi mulle. Aina eri tyylistä tai sitten ei vaan istu päälle. Kuiteskin ehkä merimiesraitoja odottelen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos oli mieluisia :3 No voi harmi, no toivotaan että tänävuonna olisi joku sopiva! Mutta eihä se kivaa olekkaan jos kaikki pukeutuu pastelliin tai merimies raitoihin, kiva nähdä kyllän kaikkia muitakin vaatteita, jos ei ole aina huppari ja farkut/lökärit :) Itse tykkäsin eniten tuosta pastellista kun oli ihanan erikoinen :)

      Poista
  2. Hei sulle on haaste mun blogissa! :)

    http://littlethingswithjassy.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tehnyt kyseisen haasteen aikasemminkin niin jätän väliin, mutta kiitos haasteesta! :)

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥