1 Winter's outfits - JennyJanette

Winter's outfits

Jeij! talven ekat kunnon lumet sateli tänään maahan :) Pakkastakin sopivasti 10astetta. Pakko sanoa että olen enemmän kesä kuin talvi ihminen, mutta oli ihan kiva saada valoa synkkiin päiviin. Mulle valoisa talvipäivä merkitsee kuvien ottamista. Otin teille kuvia mun "talvimuodista".
Nyt alkuun varoitan että en uskaltanut tuhlata koko päivää meikkaamiseen, siinä pelossa että tulee synkkää.

Aluksi kevyttä asua vaikka kahville ystävän luo. Ostin ensimmäistä kertaa farkut jossa vetskari takana, tykkään kovasti! Ton valkosen paidan hihat on mun mielestä tosi kivat, mutta kylmiin päiviin se ei kyllä oikeen sovi :s Sopii kyllä tosi hyvin noiden sinisten farkkujen kanssa.
Lyhythihainen poolo neule on rento ja lämmin, yhdistin sen harmaaseen perus pitkähihaiseen koska halusin tuoda neuleen esiin. Kaulus jäi tähän kuvaan vähän hassusti mutta eiköhän siitä selvän saa millainen se on :)

Punainen villakangastakki tuo vähän väriä talveen.. Näytän kuulemma Pikku-Myyltä nutturan ja takin kanssa :D Saappaat olivat 2 viikkoa sitten puoleen hintaan 25€(norm 50€) Tykkään käyttää naisellisia kenkiä, vaikka korot keräävät välillä pahoja katseita Kokemäellä.. En välitä niistä katseista, eikä kenenkään muunkaan kannata!

Lopuksi kuva perjantain jäljiltä :) Hassua miten salama saa näyttämään kasvot bluratuilta, vaikka sellaista en ole harrastanut yläasteen jälkeen :D

Mitäs tykkäsitten asuista? Mikä vaate on lempparisi ja mille sanot ehdottomasti ei? :)

Ps toivon mukaan huomenna saapuu postiin kosmetik4less:in tilaus, joka koostuu tulevasta lukija arvonnan palkinnosta.. Pysykää ihanaiset siis lähipäivinä kuulolla ;)

Love Jenny

6 kommenttia

  1. Ihania asukuvia ja tosi nättinä oot ollut =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos eekku! Mun vaikeaa tottua lähes meikittömiin kuviin, mutta tollaset kommentit kyllä piristävät suunnattomasti ♥

      Poista
  2. Nyt täytyy kysyä, mistä olet ostanut tuon ihanan valkoisen paidan joka on ensimmäisessä kuvassa? Ja nuo farkut! Olen etsinyt sellaisia vaikka ja mistä, mutta en ole onnistunut löytämään juuri oikean värisiä! Ja nuo näyttävät juuuuri oikean värisiltä.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paita on seppälästä maksoi muistaakseni 15€ ja farkut olivat juuri Porin Veromodassa yhden päivän alennuksessa vain 5€ :o harmi että ale oli vain lauantain :( Normaali hinta farkuilla on 39.90€, toivottavasti oli apua farkkujen metsästyksessä! :)

      Poista
  3. Sulla on kyllä tosi kaunis iho! Millä tuotteilla hoidat kasvojasi tai onko sulla aina ollut tuollainen kaunis ja kuulas iho? :) Ps. sori ei liittynyt tällä kertaa tähän aiheeseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha voi kiitos! käytän aikapaljon halppis kamaa kuten erisania,esereetä ja muita jota löytyy lähikaupoista, mutta luulen kyllä että isoin kiitos annetaan fitme meikkivoiteelle! Se levittyy taisesti ja on ihanan pehmeää :) mulla oli seiskalla kyllä ongelma iho mutta sinne se jäikin.. :D kiitos kysymyksestä♥ Haluatko postauksen ihon hoidostani? (:

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥