1 Hair products - JennyJanette

Hair products

Yö eläjä täällä taas kirjoittelee!
Mulle yksi tärkeimmistä asioista ulkonäössä on hiukset.. Siis omat hiukset! En voi sietää likaisia hiuksia ja muutaman sentin juurikasvua.. Jos itsellä on kiireiden takia jompikumpi, niin tuntuu että kaikki tuijottaisivat juuri silloin hiuksia, oon ihan nolona ja haluan äkkiä pois :D Päätimpä siis tehdä postauksen oleellisista asioista liittyen hiusrutiineihini eli hiustenhoito ja muotoilu tuotteista.

Schwarzkopf: Gliss hair repair on yksi luotto hiustenhoitotuotteistani. Se on tarkoitettu suojaamaan ja kosteuttamaan värjättyjä hiuksia. Itsellä se ei ole vielä ainakaan korjannut kuivia latvoja, vaa tuonut vain väliaikaista kiiltoa hiuksiin. Sitä levitetään 1-2 kaksi tippaa kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Käytän hiusöljyä myös välillä esimerkiki tuomaan kiharoihin lisää kiiltoa. 
Got2b hairspray on hyvän tuoksuista (ilmeisesti tuoksuna vadelma) ja lakkapullo on tyylikäs. Tämän hinta lähentelee 7€ mutta on hintansa veroinen. Mikä parasta se on kestävää ja tuo hyvin tuuheutta ja ilmavuutta kampaukseen.

TRESemme: Käytän yleensä saman merkkistä hoitoainetta ja shamppoota, Tresemmen paketit ovat riittoisia ja hinta-laatu suhde on hyvä. Kannattaa kuitenkin muistaa käyttää välillä muitakin shamppoita jotta hiuksiin ei kerry liikaa silikoonia ja muita aineita, joita jotku hoitoaineet ja shamppoot sisältävät. Itse käytän lisäksi myös Gliss:in tuotteita.
Omistan myös TRESemmen muotovaahdon jota käytän todellaharvoin tuomaan kampauksiin kestävyyttä ja ilmavuutta.
Käytän myös lisäksi tresemmen lämpösuojaa mutta kuvaus hetkellä se oli loppu.

Biozell: ovat minusta PARHAITA alle 10€ hiustenhoito tuotteita. Tulokset vastaavat minusta hintavampia BED HEAT tuotteita.
Syväpuhdistavaa shamppoota käytän 1-2 kertaa kuukaudessa normaalin shamppoon sijasta. Se poistaa hyvin muotoilutuotteiden jäämät ja värjäytymät, suosittelen! Tämän jälkeen on hyvä pistää hiusnaamio tai hyvä hoitoaine päähän, koska se kuivattaa hiuksia.
Hiuskiinne on kestävää ja tuoksu ei ole liian voimakas. Lakka on samaa hintaluokkaa Got2b lakan kanssa.

XZ berner: Tämän merkin tuotteista omistan vain kampaus-/muotoilunesteen, joka maksoi muistaakseni tokmannissa 4-5€. Plussaa tuotteessa on hyvä tuoksu, se on silikoniton ja sisältää lämpösuojan sekä auttaa luomaan kestävämmän kampauksen. Miinusta annan siitä että hiukset rasvoittuvat mielestäni nopeammin tätä käyttäessä, mutta se on monesti ongelma myös muissa halvemmissa muotoilunesteissä. Parempiinkin muotoilunesteisiin olen törmännyt mutta tietysti ne ovat hintavampia.
Näiden muotoilutuotteiden lisäksi käytän erillaisia hiusnaamioita :)

"Piikillisen" kamman avulla on helppo tehdä jakaus ja luoda tasaisia osioita kampausta tehdessä.
Luonnonharja on hellä harja hiuksille ja sillä kammatessa tulee kiiltävät hiukset. Käytän sitä myös jos haluan huolitellun ponihännän koska sillä saa helposti sojottavat hapsut ja lenksut pois kampauksesta. Miinusta annan siitä että tällä harjatessa tulee talvella helposti sähköiset hiukset ja takkuja ei saa niin helposti auki kuin normaalilla harjalla.
Tangle Teezeriä on ylistetty monissa blogeissa lähikuukausina, eikä turhaan sillä tämä on paras harja mitä ikinä olen käyttänyt! Tangle teezerillä voi kammata kosteitakin hiuksia ilman pelkoa venyvistä ja katkeilevista hiuksista. Sillä levitän myös suihkussa hoitoaineen! Miettikääpä jos otatte normaalin harjan suihkuun mukaan ja harjaatte sillä märkiä hiuksia niin hiukset tarttuvat harjaksiin ja osa harjoista täyttyvät inhottavasti vedellä.

 Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä hiustenmuotoilu laitteeni.
Minulla on musta perus Philipsin suoristusrauta jonka olen saanut aikoja sitten äidiltäni lahjaksi. Tähän asti rauta on pelannut valittamatta, mutta kyllä nyt olisi aika jo ostaa uusi rauta koska raudan keraamilevyt alkaa vaurioitua pikkuhiljaa. Mutta jos joku haluaa pitkäkestoisen suoristusraudan niin suosittelen.
Remington kiharrin on ehdottomasti paras kiharrin luomaan isot korkkiruuvikiharat. Saman tuloksen saa luotua hyvällä suoristusraudallakin, mutta tämän kihartimen avulla kihartaminen käy todella nopeasti. Kiharrin on ihan super nopea lämpenemään. Ostaessani sen se maksoin Antilassa muistaakseni 50€, tällähetkellä netanttilassa se on valitettavasti loppu varastolta. Löydät kyseisen kihartimen esimerkiksi >>TÄÄLTÄ<<


Mitä tykkäsitte tälläisestä postauksesta?

ps. vielä kaksi päivää aikaa linkittää blogeja "linkkaa blogisi" -postaukseen. Siihen pääset oikealla olevasta kuvasta painamalla jossa lukee linkkaa blogisi :)


Love Jenny

Ei kommentteja

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥