1 Himoshoppaaja - JennyJanette

Himoshoppaaja

Taas on kertynyt läjäpäin julkaisemattomia ostoksia. Näitä olisi hyvä varmaankin esitellä useammin kuin kerran kuukaudessa, koska niitä kertyy niin paljon, ettei millään viitsi yhteen postaukseen lisätä kaikkea.
Seuraavat meikki ja vaate ostokset ovat viimeisen kahden viikon jäljiltä ja luultavammin unohdin osan. Hygieniatuotteita ja alusvaatteita on tullut osteltua esim. shamppoita, toppeja sun muita, mutta tästä tulisi kilometripostaus, jos nekin kaikki lisäisin. 

Alunperin menin etsimään uutta talvitakkia zalandon sivuille, mutta löydettyäni suht edullisen takin ajauduin kenkäosastolle. Mun pahe on ostaa aina uudet nilkkurit, kun vanhoista kuluu korkolappu.. Nämä Anna Fieldin nilkkurit oli niin edulliset ja täydelliset, että olihan se pakko tilata kun oli 10€ etukuponki zalandoon. 

Ostoskoriini tarttui tämä lämmin parkatakki. Siinä on irroitettava karvareunus ja takki on sävyltään vaalean beige.

Tilasin testiin Costumen 4nroa ja ensimmäisestä lehdestä jäi ihan positiivinen kuva. Tässä oli paljon muotia ja kauneus juttuja, juuri niitä kaipasinkin. Ainoa miinus tässä oli että ei ollut horoskooppia, jonka mä olen aina Cosmopolitanista ensimmäisenä lukenut, höh. Tilaajalahjana pitäisi tulla kuukauden sisällä ihana mineraalimeikki setti, joten siitä vielä mielipidettä myöhemmin :) 

Eilen kävin seppälästä metsästämässä uutta eyelineriä, mutta petyinkin kotona kun tajusin ottaneeni vesiliukoisen vaikka piti ottaa vedenkestävä. Joutaa varmaanki jossain arvonnassa eteenpäin tai menee kaverille. Hintaa sillä oli 4,95€
Ostin seppälästä myös meikkivoidesiveltimen(7,90€) ja lyhyemmät tekoripset(3,95€).


Kassoille suunnatessani huomasin korutelineessä roikkuvan paljon -50% koruja ja valitsin sieltä hieman pois mukavuus alueeltani nämä hauskan malliset kultavalkoiset korvikset. Hintaa niillä oli vain 2,50€.

 Maxfactorin Lastin Performance meikkivoide oli kyllä huippu hankinta! Hintaa meikkivoiteella oli 15,90€ prismassa. Parhaiten mielestäni se levittyy meikkivoidesiveltimen avulla, koska meikkisieni imee liikaa itseensä ja sormilla saa levittettyä meikkivoideen vähän liiankin ohuelti. Fair sävy sulautui ihon sävyyni täydellisesti ja peittävyys on samaa luokkaa kuin Fit me meikkivoiteet, mutta kestävyys parempi. Tietysti se on niin ihosta kiinni millainen meikkivoide sopii käyttäjälle, mutta minulle tämä sopikuin nenä päähän!
Samalla reissulla mukaan tarttui Lorealin Lumi valokynä sävyssä Ivory ja hintaa oli muistaakseni 13,95€. Mun on todella vaikea löytää yleensä valokynää, koska niin moni sävy on punertava ja mun kasvot on kellertävät, mutta tämä ei ollut! Peitähän tämä ei tietenkään kun kyseessä ei ole peitevoide, mutta kirkastaa silmän alusia ja kasvojen korkeita kohtia juuri sopivasti.


 Pitsiä yllätys yllätys ja rakkautta ensisilmäyksellä... Se suorastaan huusi mua vaaterekissä ja istui päälle hyvin.
Lisäksi ostin ginasta uuden meikkikynien teroittimen, joka maksoi 2,95€.

Mulla ei ole ikinä ollut tälläisiä tekonahka legginssejä, niin halusin ostaa testiin. Nämä on tosi joustavat ja mukavat.

Tässä kaikki tältä erää, mitäs tykkäsitte? :)

Viikonloppuna tytöt suuntaa Kokemäelle katsomaan Remixiä ja luvassa on viimeaikaisista ostoksista joku tämän tyylinen asukokonaisuus. Yleensä oon mekko päällä baarissa, joten ajattelin vähän vaihtelua välillä. Katsotaan jos ehditään ottamaan parit kuvat ennen lähtöä ;)

Ps. pahoitten parin ensimmäisen kuvan huonoa valaistusta, ne on otettu iltasella.
Ei kommentteja

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥