1 Tyyli - JennyJanette

Tyyli

Mulla on todella monipuolinen tyyli, sellainen vähän omanlainen tyyli. Jos voisin valita yhden tyyli ikonin se olisi kuitenkin inspiroiva Carrie Bradshaw. Lopulta päädyt miettimään syvästi voiko joka kerta olla eri tyylinen vai löytyykö se tietty tyyli aina syvältä sisimmästään.. Voin pukeutua kukkamekkoon lauantain ja vaikka löysään retro farkkutakkiin tiistaina. Mulle on myös monesti sanottu että "Onko tuo oikeesti sun vaate, se ei ole jotenkaan sun tyylinen" omasta mielestä joka vaatteeni on minun tyyliseni. Joo mun olisi varmaan parempi postailla ihmisten aikoihin kun juttu alkaa olla sitä tasoa, mutta ei anneta sen häiritä vaan siirrytään siihen tyylittömään tyyliin!

Kauneuden eteen pitää kärsiä, vai miten on? Olen totaalisen rakastunut näihin maailman epämukavan vaikeisiin remmikorkkareihin. Haluaisin ihan ylipaljon laittaa nämä jalkaan aina kun lähden ulos mutta puolen tunnin käyttämisen jälkeen joka kerta muistiini palaa kuinka epämukavat ne onkaan~ mutta niin kauniit.


Miten kuvailisit omaa tyyliäsi~entä minun?

Xoxo Jennyjanette

11 kommenttia

 1. Oi noi kengät on ihan rakkautta! ♥
  Oon aika tuore lukija sun blogissa mutta sanoisin että sun tyyli on kyllä tosi monipuolinen. Osaat yhdistellä vaatteita just täydellisesti ja oot aina kyllä tyrmäävä oli sitten päällä kukkamekko tai retro farkkutakki :D
  Ja eihän sitä tarviikaan olla jotain yhtä tyyliä. Itellä tyyli vaihtelee fiiliksen mukaan kodittomasta glamour diivaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! <3 Hyvin sanottu! Välillä just ihmetyttää kun jotku sanoo pelkässä henkarissa jo ettei tuo vaate sovi sulle mutta jos tykkään siitä niin sitten laitetaan sopimaan :D Kuulostaa mielenkiintoiselta tyyliltä! Kiitos kommentistasi :-) <3

   Poista
 2. Minusta oot aina tosi kaunis oli tyyli sitten vähän rennompi tai juhlavampi
  Sopii tämäkin kokonaisuus
  Itse tykkään käyttää paljon värikkäitä ja erikoisempia vaatteita,ne kyllä herättää ihmisen huomion usein jotku jopa tulee sanomaan jotain =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos hirmu paljon Eekku ❤ Se on hyvä että näyttää vaatteilla persoonaansa! Go on! :)

   Poista
 3. Minusta sinulla on aina kaunis tyyli oli se millainen vain ♥ Itse pukeudun suurimmaksi osaksi huppareihi ja farkkuihin niin tämä sinun blogi on kivaa katseltavaa :) PS kauniit hiukset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Minna, ihana kuulla että tykkäät!<3 Hupparit on kyllä niin mukavia kotona ollessa varsinkin kun on viileät ilmat! :)

   Poista
 4. Sulla on munkin mielestä aivan tajuttoman kiva tyylitaju! :)♥ Upeat kuvat tässä postauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna,itselläsi on upea tyylitaju!♥ :)

   Poista
 5. "Greta" tuletko juttelemaan mun kanssani sitten facessa yksityisesti, täällä en ala puimaan kanssasi kyseistä asiaa :)

  VastaaPoista
 6. "Greta" tuletko juttelemaan mun kanssani sitten facessa yksityisesti, täällä en ala puimaan kanssasi kyseistä asiaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olet varmasti huomannut itsekkin sen etten jaa täällä negatiivisia komentteja ja se mihin ryhmiin facessa yksityiselämässäni kuulun ei välttämättä kuulu tänne blogiin. Voit laittaa myös nimettömästi spostia osoitteeseen jenny.mannisto@gmail.com jos tahdot pysyä kasvottomana, mutta toistan.. asiaa en täällä ala puimaan sinun kanssasi. Muutenkin olen huomannut toistuvasti tällä nimimerkillä hyökkääviä kommentteja joten en täällä ala heittämään puuta pesään. Hyvää kesän jatkoa sulle! :)

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥