1 Hoover Dam & Grand Canyon - JennyJanette

Hoover Dam & Grand Canyon

Täällä taas mennään pilvilinnojen päällä..Kaipaan niin! Hyytyyköhän nämä muistot ja onni ikinä, toivottavasti ei Reissuja on tulossa jenkkeihin tulevien vuosien aikana, joten eihän tässä auta kuin muistella ja haaveilla toistaiseksi. Jatketaan kuitenkin nyt vielä jenkkilän postauksilla, kun kuvia riittää vielä loputtomiin. Joko olette kyllästyneet? Huom osa kuvista kännykällä otettuja joten laatu huono.







Grand Canyonin liepeillä lämmöt lähentelivät 35 astetta ja asutuskin siellä oli todella harvaa. Meille kävi niinkin hassusti kun näytin Jesselle paikan jonne mennään mutta vahingossa navigaattoriin olimmekin laittaneet Grand Canyonin Skywalkin, eikä sinne todellakaan ollut tarkoitus mennä. Skywalk sijaitsee ylihintaisella intiaanejen vanhalla reservaatti alueella jossa on mahdollisuus päästä kurkistamaan canyonia näköalaparvekkeelta, tämä ei meitä kiinnostanut vaan halusimme mahdollisuuden vaeltaa vapaammin. Skywalkissa kaikki on ohjattua ja ohi ei pääse livahtamaan vahingossakaan nimimerkillä kokeiltu :D. Päädyimme sitten suunnistamaan montaa agentti reittiä vuorien juurella, mutta loppuen lopuksi kello oli niin paljon että oli pakko kääntyä hotellille päin. Samaisella reissulla menin hyppäämään kiveltä alas jolloin nilkka hiukan taittui ja käveleminen oli hankalaa, ei mennyt ihan putkeen siis, mutta onneksi pääsimme edes hieman vilkaisemaan. Suosittelen siis laittamaan jalkaan tukevammat vaelluskengät  jos tahtoo vaellella vapaammin ja vesipullo kannattaa myöskin pitää mukana matkassa.  Pieneksi lohdutukseksi päätimme vielä poiketa Hoover Damilla ihastelemassa.




Lisäksi mulla on kivoja uutisia nimittäin vaikka emme hetkeen amerikkaan pääsekkään, varasimme matkan Kreetan Haniaan elokuuksi, jipii! Voitaisiin näissä Jenkkilän postauksissa siirtyä seuraavaksi matka budjettiin ja muihin faktoihin, kun nyt ollaan menty jo hetki rennommin lisää on kuitenkin vielä luvassa :)


Xoxo JennyJanette

4 kommenttia

  1. Ihania kuvia, ja sulla on iiiihana asu ♥

    https://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Siis WAU mitä kuvia! JA ihana toi sun mekko. Hei kuule, sait täältä uuden lukijan <3

    VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥