1 FABULOUS SAN DIEGO - JennyJanette

FABULOUS SAN DIEGO

Teiltä tuli lukuisia pyyntöjä reissu postauksista ja omastakin mielestä on aina ihanaa muistella menneitä reissuja, joten päätin esitellä teille ihanan San Diegon, joka oli yksi edellisen road tripimme kohteista. 
Yövyimme kivassa Hercor hotellissa Chula Vistassa. Hotellin vastaanotolla tarjottiin joka kerta ohi kävellessämme ilmaista kylmää pullovettä ja tarjolla oli aina tuoreita hedelmiä, sekä aamupala huoneesta sai pitkin päivää hakea snaksejä jos tahtoi. Se oli itseasiassa koko reissumme ainoa hotelli, jossa oli aamupalalla tarjolla munakasta ja pekonia sekä tuorepuristettua appelssiini mehua (!!!) Hotellin huoneisiin pääsi avoimia ulkokäytäviä pitkin ja samalla sai katsella kauniita maisemia korkeammalta. Hercorin vieressä on 7 eleven, josta löytyi helposti pienet tarvittavat ostokset. Kilometrin säteeltä löytyy myös Chula Vista Center, lukuisia ravintoloita sekä Bayside Park. Huikeat shoppailu mahdollisuudet, herkullinen ruoka ja kauniit rantamaisemat ovat siis taattu.  Kyseistä hotellia suosittelen kyllä kovasti San Diegon reissua suunnitteleville. 

Bayside park:ssa pääsee kävelemään kaunista rantaviivaa pitkin samalla nautiskellen jäätelöautosta ostettua jäätelöä, jotka kiertävät koko päivän edestakaisin rantaa. Tekemistä löytyy kaiken ikäisille shakista-leikkipuistoon. Baysiden oikealla laidalla on tasanne, jossa suora näkymä San Diegon keskustaan. Parkkeeraus tilaa löytyy runsaasti ja se on ilmaista. Bayside parkista löytyy myös ravintola, josta kuulemani mukaan saa hyviä ranskalaisia. Bayside parkiin voi myös viedä omat eväät ja järjestää piknicin kunhan vain siivoaa pois jälkensä.

Imperial Beach sijaitsee vain 5 kilometrin päässä Meksikon rajasta, joten samalla voi tehdä päivän matkan Tijuanaan ja nähdä ripauksen meksikolaista kulttuuria. Emme olleet ihan varmoja kuinka rajalla pitäisi toimia, joten emme uskaltaneet matkata pidemmälle. Meksikon voi melkein aistia Imperial Beachillä, sillä paikallisten lisäksi siellä vierailee myös paljon meksikolaisia. Imperial Beach:ssä on lukuisia aktiviteetti mahdollisuuksia kaikkea surfauksesta-kalastukseen, joten päivän jos toisenki saisi varmasti hyvin kulutettua siellä. Voin vain kuvitella kuinka kauniit auringonlasku näkymät Imperial Beach Pier:ltä on. Laiturin päässä sijaitsee The Tin Fish ravintola, jossa pääsee herkuttelemaan nimensä mukaisesti merenantimilla, mutta vaihtoehtoisesti jos ei pidä kalasta voi syödä vaikkapa ranskalaiset.Cabrillo National monument: lle suuntasimme tavoitteena nähdä upea Sea Cave, harmiksemme Sea Caven kulkureitti oli blokattu sakkojen uhalla kiinni sillä sinne kiipeäminen märkien rantakallioiden takia olisi ollut liian vaarallista. Vaikka rohkeimmat uskalsivatkin hyppiä narujen yli jyrkenteellä, minä itse halusin kunnioittaa kieltoa sekä mahtavaa merta, joka on varmasti ahmaissut monet uhmaajat sisäänsä. Loppuen lopuksi tästäkin käynnistä tuli upea sillä pääsin näkemään ihan omin silmin kallioilla viliseviä suloisia rapuja ja rakentamaan oman pikaisen kiviteoksen. Tämän jälkeen lähdettiin ajamaan keskemmälle luonnonpuistoa ja saavuimme itse monumentille. Käväisimme myös vanhan majakan sisällä, joka on rakennettu 1855 ja se sijaitsee Cabrillo National Monumentin korkeimmalla kohdalla. Autolla matkustaessa sisäänpääsy passi maksaa 10$ ja se on voimassa seitsämän päivää.Tähän kuvaan liittyy hauska tarina nimittäin olin aivan selkeästi turisti tuolla kun paikallinen mies tuli kysymään että mitä kuvaan ja vastasin että tuota puuta ja hän ihmetteli ettenkö ennen puuta ollut nähnyt ja sanoin vain että omasta mielestä se on kaunis, haha :D Onko täällä muita jotka pitävät luonnon pieniä asioita kauniina kuten juurikin noita puita, vai olenko mä todellakin ihan hömpsähtänyt?
Mulle puhuttiin heti kaupoissakin espanjaa vaikka en mielestäni näytä yhtään paikalliselta. Upea San Diego vei kyllä sydämmen mennessään, nousi kyllä Kalifornian kohteista lemppariksi, mutta jokaisessa paikassa on puolensa! Mitäs tykkäsitte tälläisestä postauksesta?

JennyJanette

10 kommenttia

 1. Oi miten upeita reissu kuvia!<3 Tuonne on pakko päästä :")

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna, San Diego oli kyllä ihan huikea paikka! <3

   Poista
 2. Aivan törkeen upeita kuvia!! *_* <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitos ihana Saga! <3 kiva kuulla että oli onnistuneita :-)

   Poista
 3. Niin upeita kuvia ja ihanan näköisiä paikkoja!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne <3 San Diego on kyllä ihan mahtava mesta!

   Poista
 4. Aivan todella magee ja upee paikka 8) Kyllä tuonne on vaan pakko päästä joskus kiertämään. Se on se mun haave ehdottoasti ♥ Ehken ensin haluan kyllä mennä parin viikon reissulle Miamiin, se vasta ois unelma 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. San diego on kyllä ihana, suosittelen kyllä lämpimästi<3 Miami on myös meidän suunnitelma ensivuodelle nyt kun kalifornia ja nevada on koluttu pariin otteeseen :-) <3

   Poista
 5. Vau ihania kuvia ja kiva blogi sulla muutenkin! 😍

  nooraemiliaaa.blogspot.fi

  VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥