1 Untuvatakki edullisesti - JennyJanette

Untuvatakki edullisesti

Tiedättekö tunteen kun puette talvitakin liian leudoilla keleillä päälle niin sitten kovemmilla pakkasilla.. Itse löysin ongelmaan ratkaisun, nimittäin untuvatakki. No tässä vaiheessa tietysti tulee mieleen ettei omasta pussista löydy kyllä satasia laittaa untuvatakkiin vaikka hyvä budjetointi olisikin, mutta ette varmastikkaan usko kun sanon että löysin oman laadukkaan takkini 25€. Mulla on tapana yleensä kirpparilla käydessäni juosta tuhatta ja sataa kaikki käytävät ympäri kuten nytkin tein, sillä olihan mun tarkoitus mennä vain ostamaan tarjouksessa olevia kynttilöitä. Silmiini kuitenkin osui suloinen vaaleanpunainen talvitakki joka vei heti mielenkiintoni ja tarkemmalla tutkimisella se osottautui aidoksi Ralph lauren Polo jeans untuvatakiksi. Aikaisempi hinta oli lapussa 50€ mutta se oli viivattu yli ja perään kirjoitettu 25€ koska takki on likainen ja sitähän se todellaki olikin. Hetken epäröinnin jälkeen päätin tarttua haasteeseen ja päättävisin mielin lähdin kotiin puhdistamaan takkia. Kyllä se useamman tunnin vaatikin, mutta lopputulos oli vaivan arvoinen.



Vaikka takki kuivuikin pöyhimisestä huolimatta kolme päivää niin suosittelen ehdottomasti tarkastamaan oma lähikirppis, koska onhan se nyt vain paljon mukavampaa viettää kylmää talvea lämpimän takin kanssa. Tein vielä tarkastus kierroksen samaisessa kirpparilla ja löysin nopealla kiertämisellä kaksi muutakin halpaa untuvatakkia, tietysti omani kun olin hankkinut niin jätin ne rekkeihin odottamaan niitä enemmän tarvitsevia tyyppejä. Luulen että omistajat ovat myös tulleet siihen tulokseen ettei takki lämmitä enään niinkuin ennen, mutta tästä syystä untuvatakit kaipaavatkin erityistä huoltoa ja pesua koska likainen untuva painuu kasaan eikä lämmitä. Jos ei uskalla itse lähteä pesemään untuvatakkia niin esimerkiksi SOL pesee untuvatakin 41€ hintaan joka on tietysti vieläkin säästöä verrattuna siihen mitä takit uutena maksavat.



Mitä hyviä löytöjä sinä olet tehnyt kirpparilta?


XOXO jennyjanette

3 kommenttia

  1. Oi vitsit ihana talvitakki <3 Tän talven paras kirppislöytö tähän mennessä on mulla ollut mustat Lahtisen huopikkaat! :) Kirppareilta tekee kyllä välillä tosi kivoja löytöjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä ihana ja lämmin takki <3 Oi vähän kiva että olet löytänyt hyvän löydön, niin tekee juu! :-)

      Poista
  2. Siis aivan ihana takki ja tajuttoman kauniin värinenkin! <3 Pitääpä itekkin tarkistaa se lähikirppis ;)

    VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥