1 Selätä harmaa arki - JennyJanette

Selätä harmaa arki

Tuntuuko susta joskus että arki vaan rullaa päivästä toiseen toistaen itseään? Jos vastasit kyllä, tämä postaus on sinua varten, selätetään yhdessä tämä harmaa arki! Ei aina voi ottaa äkkilähtöä ulkomaille tai edes juhlia viikonloppuisin, joten koitin kehitellä pieniä asioita joiden avulla arki ei tunnu niin tasapaksulta. 


Voimaa lunnosta

Metsälenkki kaikessa hiljaisuudessa tekee kyllä aina niin hyvää mielelle. On mahtavaa saada hengätää hetki omassa rauhassa niin että kuulee vain omat ajatuksensa ja tuulen. Metsä on ihan tutkitusti todistettu vähentävän lihasjännitystä ja stressiä. Joka päivä pienikin piipahdus metsään auttaa palautumaan työpäivästä jopa paremmin kuin päiväunet.


Näe ystäviäsi

Ei tarvita edes tutkimusta siihen että pystytään toteamaan ystävien näkemisen kohottavan mielialaa. Välillä tekee hyvää jakaa perus arki hyvän ystävän seurassa vaikka ihan kahvi kupillisen äärellä.
Tsemppaa itseäsi unelmakarttakirjalla tai tsemppikalenterilla

Mä oon saanut ihan hirveästi lisää voimaa joululahjaksi saamistani unelmakarttakirjasta sekä tsemppikalenterista. Unelma kirjassa on erillaisia tehtäviä jotka kannustavat saavuttamaan omia unelmiaan ja tsemppikalenterista puolestaan pursuu positiivisia lauseita jotka muistuttavat elämään täysillä.Lepää kunnolla ja syö hyvin

Oon vihdoinkin oppinut nukkumaan kunnolla ja ottanut ihan tavaksi etten vie stressiä mukana sänkyyn, päivä tuntuu ehdottomasti kirkkaammalta hyvin nukutun yön jälkeen. Tämä ei ole mitään ydinfysiikkaa. Starttaa jokainen päivä aina aamupalalla jotta aivosi saavat energiaa päivään.Puhdas koti = puhdas mieli

Ainakin mun mielialaan vaikuttaa heti paljon jos koti näyttää ja tuoksuu puhtaalta. Mikä sen ihanempaa arjen luksusta kuin painaa pää illalla puhtaisiin lakanoihin.


Uskalla tarttua tilaisuuksiin

Oletko suunnitellut hakevasi kouluun tai saitko hyvän työtarjouksen.. tartu ihmeessä tilaisuuteen, koska mikä muukaan saisi arjen paremmin uusiksi kuin uusi opiskelupaikka!

Haaveilu on sallittua, jopa suotavaa

Onko tulevana kesänä luvassa ulkomaan matka, mutta vasta monen kuukauden päästä? Ei hätää, pääset printerestin mukana pilvilinnojen päälle ja katsele vähän missä sitä voisitkaan käydä reissun aikana. Itse odotan jo innolla tasan kahden kuukauden päästä tulevaa Floridan matkaa, että jo pelkästään kuvien katselu saa mut hyppimään riemusta!

Hyppää kirjojen ihmeelliseen maailmaan

Kirjoja lukemalla aktivoit aivoja joka puolestaan pitää mielesi virkeänä. Kirjojen tuomalla jännityksellä tunnit liitävät kuin siivillä, kun ei malta odottaa mitä seuraavalla sivulla lukee. Luin syksyllä kokonaisen Did I mention kirjasarjan joka sai mut muistelemaan amerikkaa, nyt suorastaan janoan uutta kirjaa ja ilokseni kuulin että sellainen on luvassa tämän vuoden puolella. Toivotaan että suomentajat ovat jo valppaana odottamassa yhtä paljon kuin minä.


Vaihtelu virkistää

Vaihtelua voi olla monenlaista esimerkiksi erillaisen ruokien testaaminen tai uusi hiustyyli. Itse päädyin raidoittamaan koko pääni luonnollisemman sävyiseksi ja kyllä piristi mieltä kun ei kerrankin tarvitse murehtia juurikasvusta ja kaiken lisäksi sain paljon kehujakin töissä sekä kotona kuinka paljon paremmin tämä luonnollinen tyyli mulle sopii. Tottakai kehut piristävät aina.


Aloita uusi harrastus

Uusi harrastus tuo aina kivaa pientä lisää arkeen, oli se sitten rullaluistelu tai postimerkkien kerääminen. Tämän voin sanoa omalla kohdalla parhaimmaksi kikaksi, muistan kuinka ennen bloggaamista elämäni tuntui tylsältä ja tasapaksulta, tänne on yhä aina edelleen ihana palata ja samalla kun tätä teen huomaan itsekkin kuinka paljon sisältöä mun elämässä oikeasti on 


Mikä on sun vinkkisi arjen piristykseen?


Xoxo Jenny Janette

2 kommenttia

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥