1 Glamour nails - JennyJanette

Glamour nails
Tein ensimmäistä kertaa stiletto (tai oikeastaan manteli) malliset kynnet. En halunnut mitään teräviä kärkiä etten töki asiakkaita kassalla joten nämä sopivat hyvin :) Nämä on melkein mantelin malliset, mutta oli miten oli ensimmäiseksi kerraksi miellyttää omaa silmää.. sehän on pääasia. Lakkaukset jätin melko yksinkertaiseksi, koska niiden pitäisi säilyä loppu viikon kassalla ollessa.

Mitäs tykkäätte? Kertokaa ihmeessä mielipiteitä :> 
Onko nämä sinun silmääsi liian pyöreä kärkiset?10 kommenttia

 1. no ei noi kyllä stilettoa oo nähnykkää :D mutta nätit muuten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pääse kuvissa oikeuksiinsa, mainitsin myös postauksessa että jätin tarkoituksella kärjet vähän pyöreemmäksi.. mutta kiitos mielipiteestä :)

   Poista
 2. Pidän kullan ja valkoisen yhdistelmästä! :)

  VastaaPoista
 3. Stilettokynsissä kärki on kuin "pistin" ja sellaisen kärjen saamiseksi täytyy olla todella pitkät kynnet. Esim. nämä ovat stiletot: http://blackouthair.fi/blackout/wp-content/uploads/2013/09/kynneli.jpg :) Omasi menevät mantelikynsistä! Ovaali taas on pyöreämpi muotoinen. Moni sanoo stiletoiksi teräväkärkisiä kynsiä, mutta näin ei siis ole vaan stilettojen tarvitsee olla myös erittäin pitkät ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten mainitsin blogi tekstissäni, että nämä on kyllä enemmänkin mantelit :) Okei täytyy myöntää että tuota en ole kuullut että kynsien on oltava pitkät, esim kun googlettelin niin kaikki olivat saman pituisia kuin omani, tietty google on aina google... Blogissani ei tule siis näkymään stiletto kynsiä enää jatkossa jos näin on, koska töissä en voi pitää pitkiä kynsiä. Hassua vaan että muissakin blogeissa on tälläisiä kynsiä mutta vain näihin tartutaan :D

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥