1 Kysymyspostauksen vastaukset - JennyJanette

Kysymyspostauksen vastaukset

Multa aamupäivällä kyseltiin, koska kysymyspostauksen vastaukset tulee ja tässä nää nyt sitten tulee! :) Kiitos kaikille kysyneille ♥

1.      Mitä ostaisit ensimmäisenä jos voittaisit miljoonan? Uuden auton ja omakotitalon tai ehkäpä lentoliput johonkin mihin olen aina tahtonut reissata (jenkeihi, new yorkiin) :) Lisäksi uusisin vaatekaapin ihan kokonaan!

2.      Mikä on suurin unelmasi? Varmaankin se lottovoitto :D Ei vaiskaan, todellinen unelma olisi olla joku muotialan ammattilainen! Siitä olen aina haaveillut mutta vaatealan opiskelu ei valitettavasti kiinnostanut. :/ Toivon mukaan joskus pääsen vaatekauppaan töihin ja pääsisin pyrkimään aina ylempään työtehtävään!

3.      Vuoden paras ostos? Kamerajalusta on ollut paljon käytössä jonka ostin tammikuussa.

4.      Mitä pelkäät? Korkeita paikkoja, piikkejä, verta ja hämähäkkejä :D

5.      Paljonko käytät rahaa kuukaudessa shoppailuun? Riippuu paljon kuukaudesta, onko jotain jo etukäteen mitä olen päättänyt ostaa. Varmaan 20-150€

6.      Miten saat aikasin kulumaan, kun olet sairaana? Riippuu voinnistani.. Luen cosmoa, blogeja tai katson sinkkuelämää jaksoja ja lepään tietysti.

7.      Herkutteletko usein? Kesällä on tullut herkuteltua paljon marjoja ja pirtelöä ainakin kerran viikossa.


8.      Haluatko tulevaisuudessa naimisiin? Lapsia? Haluan kyllä molempia mutta ensin tahdon päästä kunnolla alkuun töissä ja tienata säännöllisesti :)

9.      Mikä innostaa juuri sinua bloggaamaan? Kirjoittelen lähinnä omaksi ilokseni ja tästä on tullut mulle vähän kuin harrastus, mutta on niin mahtavaa kun saa kivoja kommentteja lukijoilta ja varsinkin kun kuulee olevansa hyödyksi jollekkin esimerkiksi tuotearvosteluiden avulla :)

10. Mitä sinulle kuuluu nyt? Hyvää kuuluu!  Kiitos kysymästä! :)

11. Mitä kello on?13.21

12. Missä kaikkialla sulla on tunnukset? Tosi monessa paikassa mutta meinattiinkohan tällä blogiin liityviä sivuja? :) Esim seuraavat: we heart it, instagramissa, blogvinissa ja blogilistalla. Tuolta löydät nimimerkkini TÄÄLTÄ

13. Mistä ostat vaatteesi? Suurimmaksi osaksi Nelly.comilta, ginasta ja h&m:ltä.

14. Missä tapahtui ensisuudelmasi? ja kenen kanssa? Hmm mikäköhän lasketaan ensisuudelmaksi.. varmaankin jossain kotibileissä puoli tutun kanssa :D

15. Millainen on kauneusihanteesi? (Anna esimerkki henkilö) Korkeat poskipäät, luonnollisen väriset hiukset, vartalo jossa näkyy terveelliset elämäntavat esimerkkinä vaikka Yvonne Strahovski :)

16. Mitä mieltä olet kauneusleikkauksista? Minusta jokainen saa tehdä vartalolleen/kasvoihinsa mitä tahtoo, omia kasvoja en kuitenkaan lähtisi muokkailemaan.

17. Oletko tyytyväinen ulkonäköösi? Olen ihan sujut itseni kanssa, toki jotain välillä on mitä välillä toivoisin että olisi toisin :D

18. Kuinka pitkä oot? n.162cm

19. Millainen on unelmamiehesi? Rehellinen, kiltti ja auttavainen!

20. Unelma auto? Ford mustang V6, jos ei tarvi olla realistinen ;)

21. Entä unelma asunto? Kaksi kerroksinen valoisa omakotitalo, jossa vaaleat pinnat. Voisin melkein sanoa että nykyinen asuntomme mutta omakotitalona ja neljä huonetta. Talossa on oltava baaripöytä ja ikean metod kaapistot, sekä autotalli.


22. Mitä odotat tältä vuodelta? Toivon ainakin että onnistutaan hyvin Waldon kasvatuksessa, saataisiin asunnon sisustus valmiiksi, näkisi paljon ystäviä  ja lisäksi olisi kiva käydä laivalla tai jossain. Blogin osalta toivon että saan paljon mielipiteitä ja toivomuksia :)

23. Mihin realityohjelmaan lähtisit, jos olisi pakko? Hauska kysymys hmm, varmaan iholla sarjaan, vaikka en varmaan osaisi olla yhtä rennosti kuin henkilöt jotka siinä ovat olleet viime kausilla :D

24. Millainen on mielestäsi "hyvä" ihminen? Hmm en osaa määrittää hyvää ihmistä mutta arvostan itse rehellisyyttä ja sitä että osaa iloita muiden puolesta.

25. Entä huono? Sellainen joka haluaa tarkoituksella pahaa toisille :(

26. Millainen taustakuva sinulla on? Tietokoneella  Ford mustang  ja kännykässä Waldo


27. Kuvaile luonnettasi kolmella adjektiivilla. Auttavainen, iloinen ja sosiaalinen.

28. Kauanko olet seurustellut? Ollaan oltu Jessen kanssa yhdessä yli 2 vuotta. Tarkalleen 2 vuotta ja 52 päivää.

29. Onko hän "se oikea"? Olen iloinen jokaisesta yhdessä kokemastamme päivästä, niin hyvistä kuin huonoista päivistä, en vaihtaisi sekuntiakaan. Sekä tulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu Jesse, joten minusta voisi sanoa että hän on ”se oikea”.

30. Oletko tyytyväinen elämääsi? Olen! Ollaan saavutettu Jessen kanssa niin paljon mitä ollaan haluttu, asunto, koira, työt jne. Eli olen tyytyväinen elämääni ja oon onnellinen! :)


Lempi ja Inhokki

30. ..Vaate? Kaikki ihanat kesä vaatteet, yksi lemppareistani on kultaolkaiminen narutoppi ja jos vaatteiksi lasketaan myös kengät niin olen tosi rakastunut nelly.comista tilaamiini korkokenkiin
     Inhokki: En voisi ikinä pukea päälleni leveä lahkeisia housuja :D


31. ..Väri? Tykkään paljon eri väreistä, mutta tällä hetkellä lempivärini on turkoosi ja valkoinen.
Inhokki: Oliivinvihreä ja violetti.

32. ..Kampaus? Huoliteltu korkealle nostettu ponnari, josta on kieritetty hiusosio ponnarin ympärille, näkyy mulla usein. Lisäksi rennot kiharat ovat kivat.
Inkokki:Ylilyhyet otsahiukset tai puolikalju :D

33. ..Ruoka? Äidin tekemät lihapullat :)
Inhokki: pinaattikeittoa en ole pystynyt syömään pienestä lähtien kun meinaa tulla ylös :D

34. ..Juoma? Oon vesi friikki, joka paikassa pitää olla vesipullo mukana :D Omena tuoremehu tulee hyvänä kakkosena.
Inhokki: En voi sietää olutta.

35. ..Vaate merkki? En käytä mitään tiettyä vaatemerkkiä, mutta ostan vaatteeni usein nellyltä.
Inhokki: En käyttäisi varmaankaan Paul frankin paitoja, missä on jotain  söpöjä apina kuvia :D

36. ..Meikki merkki? Isadoran meikit ovat osottautuneet minulle sopiviksi, mutta tilaan meikkejä yleensä halvemmalla kosmetik4lessiltä tai ostan lähikaupoista.
Inhokki: Konehelsinki meikit, kokeilin joskus yli halpaa ripsaria ja poskipunaa ja ne oli tosi huonoja.

37. ..Vuodenaika? Ehdottomasti kesä! On niin ihana pukeutua kevyisiin vaatteisiin, ottaa aurinkoa ja juoda viileitä juomia.
Inhokki: Hmm.. Jokaisessa vuodenajassa on hyvät puolensa, mutta jos nyt joku pitää mainita niin ehkä alku kevät kun lumet on vasta sulamassa ja on vielä loskaa :D


Kiinnostuneille tiedoksi, että Waldon elämää-blogissa uusia kuulumisia! :)


Ei kommentteja

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥