1 Onnellisuutta - JennyJanette

Onnellisuutta

Hyvää naistenpäivää ihanat naiset! ♥

Ihan ajattelin tulla kertomaan viime aikaisia kuulumisia. Yleisesti ottaen voisin sanoa että mulle kuuluu hyvää tällähetkellä ja syy tähän on että ollaan tekemässä suuri askel suhteessamme ja muutenkin elämässä, nimittäin ensiasunnon osto. Lainalupaus ollaan saatu ja palaset alkavat pikkuhiljaa loksahdella paikoilleen. Tästä asiasta kuulette lisää kun asia etenee johonkin suuntaan, oli se sitten hyvällä tai huonolla tavalla. Lainan hakemisen myötä on alkanut myös paljon sisustus asiat kiinnostamaan ja sellaisia postauksiakin saattaa lähitulevaisuudessa ilmaantua blogin puolelle. 
Varmistukseksi vielä pari kuvaa ettei kukaan vaan unohda pärstääni :D


Kevään myötä olen rakastunut tähän oranssiin huiviin, ihana piristys vielä vähän harmaisiin päiviin. :-)

Waldo toivottaa leppoisat sunnuntai ehtoot kaikille!♥
16 kommenttia

 1. Jos ei tiedä paremmasta..

  VastaaPoista
 2. Onnea asunnon ostoon ja kaunis jenny niinku aina =)

  VastaaPoista
 3. Oijoi onnea asunnon ostoon myös täältä! Kaunokainen ♥

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva ja raikas tää blogin uus ulkoasu! :-)

  VastaaPoista
 5. Kannattaa olla tarkkana niissä laina asioissa kun ei kovin suuret tulot ole, ettei tule ongelmia. Eikä sitä muutenkaan tiedä koska saa potkut ja jää lainat maksamatta kun ei olekaan varaa eikä niistä asunnoista niin helposti eroonkaan pääse. Teillä on kiva asunto nyt ja vuokralla on helppo asua, sisustus vähän halvan oloinen ja asunto pieni mutta hienot pinnat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki ollaan mietitty kyllä todella tarkkaa ja tämä on pitkään harkittu juttu. Lidlissä on hyvä tilanne, harvoin ketään potkitaan pihalle syyttä ja esimerkiksi minulla ei ole määräaikaista työsopimusta :) Minusta on viisaampaa lyhentää lainaa samalla hinnalla millä maksaisi vuokraa sen 640€/kk + kaikki muut kulut. Ylimäärästä jää paljonkin tämän jälkeen käteen, eli tulojen kanssa ei ole mitään ongelmia. Kiitos kuitenkin mielipiteestäsi :)

   Poista
  2. Ainiin ja siis tosiaan, paluutahan ei enään ole koska tarjouksemme on hyväksytty asunnon suhteen :)

   Poista
 6. Vou! Aikamoinen muutos kyllä :) Onnea paljon, lähdettekö te ihan porista pois jos saa kysyä? Kaunis olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se, kiitos paljon! :) Tarjouskauppa on saatu päätökseensä joten saa kysyä, muutamme ulvilaan ensikuussa :) Kiitos paljon, itse olet ♥

   Poista
 7. Wautsi! Tuli ihan hymy huulille ku luin tätä! Ihanaaaa! <3 Onnea uuteen asuntoon! <3 ps. aivan ihana toi oranssi huivi :)<3

  VastaaPoista
 8. Sinä sait hymyn mun huulille! <3 kiitos paljon ihana kristen <3 :)

  VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥