1 Rose nails - JennyJanette

Rose nails

MOIKS!
Tein pitkästä aikaa uudet geelikynnet muoteilla ja päätin tällä kertaa kokeilla pyöreitä kärkiä, vähän hassun mallisethan niistä tuli, mutta ihan kivaa vaihtelua :)


Koristelut tein lakalla päälle ja pysyttelin tutussa ruusu kuviossa ja hempeässä vaaleanpunaisessa. En tee koristeluita melkein ikinä geelin alle, kyllästyn niihin nopeasti ja on isompi homma vaihtaa ne. Nämä lakkaukset tein melko kiireellä eilen kun olimme lähdössä ystävän kanssa shoppailemaan ja halusin, että lakka kuivuu ennen lähtöä.


Samaisiin kynsiin tein alkuun toisetkin lakkaukset ja kuten mainitsinkin en viihdy samoissa kynsissä kauaa ja nämä saivatki lähtönsä heti seuraavana pävänä :D Tämä ihanan värinen lakka on ostettu Gran Canarialta, se oli rakkautta ensisilmäyksellä ♥ Hyvää alkuviikkoa kaikkille, pistelen nyt puuroa nassuun ja lähden töihin! :)


14 kommenttia

 1. Wow nuo siniset on ihanat! Tuo nimetön on upee, kiitos tällaisista timantinkäyttö vinkeistä;) Molemamt kynnet kyllä ihanaiset <3

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköisiä nämä!♥ kynsien koristelua on kyllä kiva vaihtaa usein joten varmasti geelillä tehdyt kuviot ovat vähän hankalat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! ♥totta mun kärsivällisyys ei ainakaan riittäisi jatkuvaan geelejen vaihteluun :'D

   Poista
 3. Oi, molemmat versiot on kauniit! Ruusukynnet erityisesti upeat :)

  VastaaPoista
 4. Siis VAU miten upeita! :) Etenkin nuo ekat, ihan mielettömän hienot. Oot taitava!

  VastaaPoista
 5. Oiii miten ihania pastellinsävyisiä kynsiä <3 Tosi nätit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että miellyttää muidenkin silmää, kiitos paljon Jasmina <3

   Poista
 6. Katso challenge the fashion, siel oikeesti hienoi kynsii..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän kyllä Jennyn blogin olen lukija :) en ole ammattilainen enkä myös pyri siihen, tämä toinen Jenny tekee niitä mielestäni työkseen.

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥