1 Rainy day - JennyJanette

Rainy day

Mun oli tarkoitus mennä pihalle ottamaan asukuvia, mutta sade yllättikin mut pahan päiväisesti. Harmitti niin paljon kun olin jo laittautunut, joten päätin kuvailla kostoksi sisällä. Nauttikaa siis laadukkaista, salamalla otetuista kuvista harmaalla tylsällä taustalla ^^
En tahtonut pilata sitä tänään suunnittelemaani asukokonaisuutta huonoilla kuvilla, joten siirryin varasuunnitelmaan. Mun vaaterekki on täynnä käyttämättömia mekkoja, miksi? Haalin kaupoista aina kaikki kivan näköiset mekot vaikken tiedä mihin niitä käytän..Mietin vaan paljonkohan mulla olisi rahaa jos olisin laittanut kaikki rahat säästöö millä oon ostanut näitä turhia mekkoja.. no ei sitä sen enempää kannata pohtia :D
Mitä mieltä olette seuraavista? Jatkoon vai ei jatkoon?

1. Tämä BikBokista ostettu mekko on löytänyt ainostaan itsensä ylläni farkkujen kanssa. Oikeasti pituutta tällä mekolla riittää melkein polviin mutta se jää reideltä löysäksi jos vedän sen alas asti. Tämä toimisi myös hyvin arkena ihan vain pitkän takin ja saappaiden kanssa, sanoisin siis jatkoon.

2. Ostin tämän mekon varmaan vuosi takaperin nellystä ja se näytti mielestäni makkarankuorelta ylläni ja on pituudeltaan aivan liian lyhyt. Kuitenkaan en palauttanut sitä toivossa että vielä joskus olen tarpeeksi timmi pukemaan sen ylleni, why? :'D EI JATKOON!

3.Viimeisenä on tämä myöskin BikBokista ostettu ihana keltainen crop top jonka seuraksi ostin h&m perus mustan hameen. En ole vielä keksinyt tälle käyttö tarkoitusta, eikä tämä toiminutkaan niin hyvin kuin ostaessa ajattelin... Myönnän, en kokeillut ylleni vaan kiikutin heti kassalle kummankin vaatekappaleen. Jatkoon, mutta ei näitä kahta yhdistettynä.
Löytyykö täältä muita jotka tekevät hölmöjä heräteostoksia?

Pian on nukkumatin aika, öitä murut ♥14 kommenttia

 1. Oot kyllä todella kaunis näissä kuvissa, mutta jos olen ihan rehellinen niin en välitä kahdesta ensimmäisestiä mekosta olenkaan. Liian lyhyitä ja halpaa matskua. Viimesen asun toppi ja mekko on ihania, mutta pukisin topin korkeavyötäröisen housujen tai pencil hameen kanssa. Alaosaa käyttäisin ylisuuren neuleen kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä tosta tokasta ihan liian lyhyt, ihan syystä jäänyt käyttämättömäksi! :D Ensimmäistä voisin käyttää kyllä ihan arjessa. Mietein myös tuota hametta neuleen kanssa, varsinkin näin syksynä voisi olla kiva ♥ Yläosa puolestaan taitaa jäädä odottelemaan kesää vaikka onkin ihana :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäsit, arkimekkona se on ihan kiva :) Nämä on ollut vähän sellaisia turhia ostoksia :D

   Poista
 3. Aijaijai upeita, mutta tuo eka kuitenkin vie voiton! Tuo keltainen toppi on IHANA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että säkin tykkäsit siitä, se on munkin lemppari :) keltainen toppi tulee varmaankin kovaan käyttöön ensi kesänä!

   Poista
 4. Mä tykkään 2. vaihtoehdosta♥ Ihana :)

  VastaaPoista
 5. 1. Jatkoon, loput vastaanottokeskukseen... >:D

  VastaaPoista
 6. Rehellinen mielipide on että 1&2 on omaan makuun liian lyhyitä ja tekee asuista aika tyrkyt. 1 voisi toimiakin jos vaikka sais kaverikseen legginssit. 3 mekko on tyylikäs mutta paita myös minusta tota väykkärit-kategoriaa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas tykkään ykkösestä eniten :D Mut voisin toki kyllä myös legginsejen kanssakin käyttää.. Kiitos mielipiteestä :)

   Poista
 7. Wow you are beautiful!

  VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥