1 Samsung galaxy s6 - JennyJanette

Samsung galaxy s6

Heipsaan! Tulin taas esittelemään teille yhden hiukan isomman ostoksen eli uuden luurin. Vanhassa ei sinäänsä ollut mitään vikaa mutta olen kameran suur kuluttaja joten parempi kännykän kamera tuli enemmän kuin tarpeeseen. Homma lähti siitä kun tuon paremman puoliskon oli pakko mainita siitä kuinka hyvä kamera tässä puhelimessa on ja olisi vieläpä tarjouksessa kylläkin sinisenä. En saanut asiasta sitten enään mielen rauhaa ja marssein Dna liikkeeseen tutkailemaan käsin kännykkää. Mainitsin sitten myyjälle "vahingossa" netissä näkemästäni tarjouksesta ja myyjä alkoi tutkimaan millaisia kampanjoita heillä pyörii tällä hetkellä. Kysyi mikä kännykkä mulla on ja totesi että voin saada 200€ hyvitystä siitä kämäisestä S4, olihan siihen pakko tarttua! :'D Hintaa sen jälkeen uudelle kännykälle jäi 399€(norm 599€).

Tekniset tiedot kaikki löytää netistä joten jätetään ne mainitsematta mutta pari juttua kuitenkin on josta haluan oman kokemuksen perusteella sanoa. Ensimmäisenä sovelluksista sen verran että olin aivan ällikällä lyöty kun huomasin että kännykkään sisältyy word, excel ja power point. Oli vielä pakko varmistella ystävältä että voiko tämä pitää paikkansa, ilmaiseksi? Ihan huippua, saa kaikki muistiinpanot nopeasti ylös reissulla ollessa! Toinen asia josta tahdon mainita on valovoimainen kamera, vanhalla luurilla ei ollut toivoakaan ottaa kuvia hämärässä, mutta tällä saa tarkkojakin kuvia. Instagramista (@jenny_janette) löydätte ensimmäisen kuvan joka napattu kyseisellä kännykällä ja lisää on luvassa :)

Värivaihtoehtoina oli musta, valkoinen, hopea, kultainen ja sininen, joista sitten päädyin kultaiseen. Tämä ei ole sävyltään sellainen kellankultainen vaan enemmänkin valkokulta, jossa hiukan peilaava pinta.
Käsittääkseni tässä on myös mahdollisuus jonkinmoiseen langattomaan lataukseen, perehdyn siihen sitten vähän myöhemmin. Tämä kännykkä oli ehdottomasti nappivalinta minulle. Suosittelen myös tsekkaamaan tästä sen "paremman" version eli edgen, sekin oli paremman näköinen malliltaan kuin kuvittelin.

 Sunnuntai päivän vietän rentoutuen, ihanaa sunnuntaita teillekkin ♥ Nyt menen tekemään metsämarja teetä ja keräilen inspiraatiota kampauksiin costumesta ja printerestistä!Omistatko sinä Samsung galaxy S6? Ps pahoittelen kuvakokoa piti lisäillä kuvat flickrin kautta mutta en millään saanut niitä oikean kokoisiksi, joten ne ovan nyt vain "erittäin suuria".


1 kommentti

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥