1 Klikkaa blogiin! - JennyJanette

Klikkaa blogiin!


Tässä tulee nyt linkkaa blogisi postaus, upeita blogeja vaikka millä mitalla kiitos kaikille bloginsa linkittäneille! ♥ Valitsin 3 inspiroivaa blogia kuvan ja mielipiteen kera, jotka olivat ehdottomasti maininnan arvoisia. Blogeihin pääsee nimeä klikkaamalla. Kerrothan jos linkkisi ei toimi tai tiedoissa on virheitä, niin korjaan asian tuota pikaa. Lifestylen blogeja löytyy täältä varmasti ainakin jokaiseen makuun! :)

LIFESTYLE

Jenni's lullaby - 23v - Etelä-Pohjanmaalla asustelevan nuoren naisen, äidin ja vaimon lifestyleblogi. Blogistani löytyy asuja, kirpputorilöytöjä, sisustusta, reseptejä ja sitä ihan tavallista arkea, mutta joskus myös syvällisempiäkin postauksia.

Miramarian - 18v - Blogia kirjoittelee pian 18 vuotta täyttävä tyttö Uudeltamaalta. Aihepiirejä löytyy laidasta laitaan, suurimmaksi osaksi kuitenkin asuja, matkustelua, sisustamista sekä shoppailemista.

Aavistus onnea - 23v - Keväällä valmistuneen pari kuukautta sitten Kouvolasta Helsinkiin muuttaneen työnhakijan blogi elämästä. Ruokaa, käsitöitä, kirjoja ja höpinää. Oman jutun etsimistä elämässä ja blogissa.


Lehtiä Mäessä - 20v - Lehtiä mäessä on 20-vuotiaan biologian opiskelijan blogi elämästä ja opiskelusta Joensuun Itä-Suomen yliopiston kampuksella, sisältäen opiskelijaelämää, valokuvausta, ostosten esittelyä, hieman lifestyleä ja rehellisiä fiiliksiä elämästä. Olen aktiivinen bloggaaja ja rakastan sitä mitä teen!Moonjassu - Bändi-, perhe- ja työelämäaiheisia postauksia.


Life à la Annika - 20 vuotiaan tankotanssijan ja treenailijan positiivinen lfestyleblogi, jossa on suuret ja laadukkaat kuvat!
Annikan blogista löytyy valoisia, hyvä laatuisia kuvia ja niiden tunnelma välittyy hyvin lukijalle. Kuten Annika itsekkin mainitsi, tästä blogista ei positiivisuutta puutu. Tulee heti sellainen fiilis että pakko päästä ulos liikkumaan :D

Aquí y ahora - 17v - Tunteita, ajatuksia & lifestyleä yhdistettynä

Lifestyle by Maiju Kristiina S - 21v - TERVETULOA nuoren Tamperelaisnaisen hempeään lifestyleblogiin, joka elää mukana elämässä sanoja säästelemättä läpi valojen ja varjojen. Olet lämpimästi tervetullut liittymään mukaan jengiin 

Kiia Innanmaa - 18v - Monipuolinen lifestyle

Low-level adult - 20v - Lifestyle ja ajatukset

Emmi Kristiinan - 19v - Lifestyle ja kauneus

Päivin Oma Plogi eli sitäsuntätä- nimikin kertoo eli Muumi,kirppis ym juttuja sopivasti keski-ikäisen mummin postauksia :) Terretuloa piipahtaa!

Emergency Exit - 19v

Una parte del mundo  - 18v - valokuvaus, lifestyle, matkustelu

Naked Truth - 22v - Lifestyle -blogi, jota kirjoittaa imusolmukesyövän selättänyt nuori nainen. Blogistani löytyy reseptejä, päivän asuja yms sekä myös syvällisempiä juttuja elämästä ja onnellisuudesta. Toivon että positiivinen asenteeni välittyy myös ruudun toiselle puolelle :) Tervetuloa lukemaan!

Mamitun - 20v - Blogini on lähinnä kuvapainotteista lifestyleä elämästäni ulkomailla asumisesta. Enjoy 

Canadiaries - 22v - Valmistuin Vancouver Film Schoolista näyttelijäksi ja nyt yritän täällä maailman toisella puolella taistella jalkaani jonkun sellaisen oven väliin, ettei tarvitsisi enää tehdä muuta kuin elokuvia tms... Tämä operaatio vaatii aikas ja hermoja.

Six Feet Tall20-vuotiaan kauneus- ja lifestyleblogi. Kirjoittelen Sydneysta kasin, joten blogi pursuaa kuumia hiekkarantoja ja hulmuavia palmuja

Miina Karoliina - 23v - Lifestyleä ja sisustusta

Sanoja sateessa - 17v - Kaikenlaista elämästä kera kuvien ja hieman erilaisen otteen.

Amour Blance - 15v 

Style for Style - 21v - Lifestyleblogi, jossa runsaasti kuvia sekä höpinää omasta tyylistäni. Kirjoittelen elämäni pienistä ja suurista ihanista asioista ♥ Matkustelu, kauneus, shoppailu ja muut kullankauniit asiat ovat lähellä sydäntäni.

Emmiina H - 20 veen lifestyleblogi, jossa juttua asuista sisustukseen ja leipomisesta omiin arkisiin höpinöihin.

Fashionette - 23v - Lifestyle-blogi, höysteenä muotia, kauneutta, reseptejä ja välillä millon mitäkin. 

Love or nothing26 vuotias punapää kirjoittelee omasta elämästään monien kuvien kera. Rakastan hyvää ruokaa ja vaatteita. Mukana myös ystävät, aviomies ja koira

Daydreamer - 16v 

F*CK CANCER - 20v - Nuoren naisen syöpäblogi

Sonja Tuulia K - 19v 

More than we17 & 18 - Jyväskylä - Valokuvapainoitteinen lifestyle

Just saying hi - Olen Anne, 20-vuotias Helsinkiläinen. Blogistani löytyy punaisia huulia, lämmintä sisustusta, hyvinvoinnin maailmaa, klassista tyyliä ja silloin tällöin käydään reissussakin. Kirjoitan myös niistä arjen pienistä suurista iloista ja hetkistä.

Inka P Ruudun toiselta puolelta löytyy pian 18-vuotias kolmannen vuoden media-assari opiskelija ja pari vuotta omillaan asunut nuori naisen alku, joka rakastaa valokuvausta, muotia ja kauneutta sekä muita tyttöhömppäjuttuja, kesää, nauramista, One Directionia ja musiikkia ylipäätään, kirjojen lukemista, bloggausta ja arjen pieniä iloja.

Joie De Vivre - 17v 

Once in a lifetime -17v - Lifestyle- Vaihtariblogi

Illicit hiraeth - 15v - Lifestyle- & valokuvaus

tick tick BOOM - 21v - Pieniä paloja arjesta

Jasmin AlexandraOlen 20 -vuotias tytöntylleröinen Joensuusta ja uusi tulokas blogimailmaan! Kirjoitan blogissani vähän kaikesta, arjen pienistä iloista ja niistä huonommista hetkistä.

Protein Shakes and Pink Lipstick - 18v - muoti, kauneus, matkustaminen, reseptit ja vlogit

18-vuotiaan Emmin Protein shakes And Pink Lipstick blogista löytyy mielenkiintoisia postauksia ja hauskoja videoita. Emmi postailee useasti, esimerkiksi tältä kuulta löytyy jo kuusi postausta, vau! Blogin nimikin kertoo että tältä nuorelta naiselta tuskimpa loppuu mielikuvitus kesken. Kaikin puolin inspiroiva blogi.

LIFESTYLE/English

Jasmin N - 20v

Findianlife


SPORT

Hetailua - 18v - Maajoukkueurheilija kirjoittelee elämästään maailman ihanimman lajin äärellä. Elämääni kuuluu urheilun lisäksi mm. lukio, perhe ja ystävät sekä valmentaminen. Blogissa tykkään availla ajatuksiani välillä maailman menosta, joten pelkkiä kiiltokuvia blogini ei ole.

Beaw - Blogissa kurkataan 16-vuotiaan, liikuntaneuvojaksi opiskelevan tytön arkeen. Blogista löytyy postauksia liikunnasta, hyvinvoinnista kuin myös tavallisesta arjesta opiskeluiden keskellä. Tavoitteena motivoida lukija liikkumaan ilman turhaa stressiä, hyvän olon takia tietty

FAMILY

Mammamia - 26v - Perhelifestyle, perhe-elämää ja treeniä

Kädenjälkiä sydämmessä - 22v - Perhe aiheinen blogi 

PHOTOGRAPHY

Novilunio -17v - Valokuvaus & lifestyle

Tiia Juutinen photography - 18v - Oulu&Tornio


FOOD

Elämä on ihmisen parasta aikaa - 21v - Lifestyle, leivonta & valokuvaus

FASHION

IdaMaria Ankkuri - 19v - Päivän asuja, uusia ostoksia ja inspiraatiota tyyliin! 
Ida Marian blogista löytää inpiraatiota pukeutumiseen. Blogin selkeä ulkoasu tekee lukemisesta helppoa ja isot kuvat ovan pelkkää plussaa.

TRAVEL/ABROAD

Elämä seikkailulla - 20v - Asun Pariisissa, mutta unelmani ovat Irlannissa.

Live your dreams - 16v - Kirjoittelen matkusteluvinkkejä, kertomuksia omilta matkoilta sekä kielimatkoista. Tällä hetkellä paljon juttua Ausseista.

Flying Forever - 18v - Matkailun lisäksi blogiin mahtuu au pair elämää, kulttuurien kohtaamista ja kielten opiskelua

DIY

Siskonpaneelisoppaa - Pohjalaistalon elämän mittaista remonttia, lapsiperhearkea ja DIY projekteja.


MIND/RELATIONSHIP/DIARY

Suoraanpuhujan päiväkirja - 24-vuotiaan naisen blogi ihmissuhteista. Havaintoja parisuhteista sekä siitä, miten sellaisen voisi hankkia.

Platinum girlNuoren medianomiopiskelijan mietteitä maailmasta ja omasta elämästä. Omia näkemyksiä, asennetta ja vertaistukea ihmisille eri tilanteissa.

XHEARTX . HENRIIKKA - 30v - Nettipäiväkirja

6 kommenttia

 1. Pitääpä ihan ajan kanssa selata näitä blogeja jos vaikka löytäisi jotain aarteita ;) Mun blogini on tuolla joukossa ja sen nimi ei ole enää My Unstoppable Lifestyle, blogini on ollut ainakin jo vuoden verran Style for Style. Tuolla on siis vanha nimi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Potenttiaalisia blogejakin löytyi, kannattaa ehdottomasti kurkata :) Oi anteeksi, korjasin asian, muistan blogisi edelleen sillä vanhalla nimellä, kun siitä asti oon ollut lukija :'D Tämän takia pyysinkin jokaista laittamaan bloginsa nimen, oli hirveä homma kaivaa ne itse :D

   Poista
  2. Kiitos kun korjasit!;) Tietysti on homma ollut, ihan ymmärrettävää:) Anteeksi kun unohdin pistää nimen siihen:') ♥

   Poista
 2. Jenny!! Nyt jotain hallowen postausta! :D tai jotaib muotipostausta <3 ikävä!!

  VastaaPoista
 3. Olipa mukavaa löytää oma blogi tästä postauksesta. :) Muutenkin tosi kiva tää postaus ja täytyy itsekin selailla nää blogit läpi jos vaikka löytyis luettavaa. :)

  VastaaPoista
 4. oi vaikka mitä kivoja blogeja !! :)

  VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥