1 What belongs to me - JennyJanette

What belongs to me

Hei! Pahoittelen pientä ajan puutetta joka on ehkä vähän johtanut myös siihen että postailen harvemmin, eikä esimerkiksi asupostauksia tule kovin usein. Nyt pari viimeistä viikonloppua on mennyt tosi vauhdikkaasti ystävien kesken ja tässä on muutenkin tullut tehtyä kaikkea ilman että kamera on kulkenut mukana. Mulla olisi siis aivan järkyttävästi teille kerrottavaa, mutta koitan tiivistää tähän "tärkeimmät". Vuorossa siis kuulimis postaus.

 Sushi meidän tapaan: Raaka kala korvattu graavilohella, avokaado korvattu kurkulla ja wasabin sijasta sushissamme on katkarapumajoneesia, nam. Lisukkeena meillä oli isoja kuorellisia katkarapuja jotka paistoimme sekä nuudeli pataa.


Zalandon vaatteet tulivat jo mutta harmikseni moni vaate ei vastannut kokoa joten palautukseen menivät. Tässä kuitenkin yksi kokonaisuus jonka aijon pitää.


Samana päivänä kun asukuvia napsittiin värjäsin myös äitini hiukset.. Hän oli saanut aivan mahtavan iden värjätä itse mustalla kestovärillä latvansa ;D Tosiaan mustasta ei ole helppo päästä takaisin vaaleaksi ja kyllä me siinä aika kauan saatiin sählätäkkin. Yllättävän vaaleaksi sitä päästiin kuitenkin, vaikka vähän latvat jäivätkin kellertäviksi. Lisäksi laitoimme muutaman kirkkaan pinkin raidan piristämään vaaleaa :)
Myös joku toinen koko suuren hius muutoksen, nimittäin minä. Tiedän ettette yhtään pysy perässä mun tukka muutoksissa ja osa varmasti järkyttyy kuten myös minä, mutta ajattelin että nyt kun on pidennykset niin voisi keventää hiukan tuota pituutta ja karsia huonot latvat pois.. Oikeasti oli tarkoitus ottaa sellainen max 10cm pois mutta tässä kun mittailin niin kyllä sieltä se 15cm lähti. Hiukan ehkä harmittaa koska en ihan näin lyhyttä pituutta toivonut mutta ei se valittamalla parane, joten mietitään positiivisesti eli nyt on saatu ainakin huonot latvat pois :)

Apua mulla olisi ihan järkyttävästi asiaa, toivottavasti pääsen vielä tällä viikolla kirjoittelemaan teille, pitäkää peukut pystyssä ♥8 kommenttia

 1. Nätti asu ja kivat hiukset sun äidillä =)

  VastaaPoista
 2. Ei niillä huonoilla latvoilla mitään tee, mieluummin 15cm kuin 10+5cm kuollutta latvaa, niin äkkiä on yhtä huonossa kunnossa :) Älä sure, lyhyt tukka sopii hyvin. :) ja upea laukku!

  VastaaPoista
 3. Lyhyt sopii tosi hyvin sulle!!! <3

  VastaaPoista
 4. Noi hiukset sopii sulle todella hyvin!♥

  VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥